Villakscamp og Fluekastekurs for Jenter/ Kvinner
Publisert 20.06.2019 13:03
Oppdatert 15.06.2020 09:27
Villakscamp og Fluekastekurs for Jenter/ Kvinner
Foto: Steinar Holen, Målselv JFF Storlaks tatt i Målselv
I forbindelse med Villaksens år 2019 arrangerer NJFF-Troms Flere arrangementer, hvor vi har fokus på Villaksen og ønsker å rekruttere flere nye Laksefiskere gjennom kurs og aktiviteter til Laksefiske. NJFF-Troms arrangerer blant annet en egne Laksecamp for Jenter/Kvinner og ett eget Fluekastekurs for samme målgruppe.

​​NJFF-Troms markerer Villaksens år med en superspennende Villakscamp for Jenter/ Kvinner!

Har du lys å kjenne på trøkken, spenningen, fortvilelsen, gleden, mestringsfølelse, maktkampen og ikke minst harmoni og opplevelser. Bør du sette av dagene 5-7 august og NJFF-Troms Villakscamp for ungdom. Ta med deg, godt Haill, ett par gode venninner og meld dere på!!!  NJFF-Troms Villakscamp gjennomføres i Rostadelen i Målselv hvor vi tilbyr Laksefiske på hele Øverbygd JFF sone 6.

Bli kjent med andre Jenter/ Kvinner med samme interesse som deg og lær deg masse nytt om fiske etter laks, fra fylkes beste instruktører.

Praktisk Informasjon

Overnatting

 NJFF- Troms tilbyr overnatting på Veltvassbua, Øverbygd JFF hytte ved Veltvannet. Det vil også være mulig å overnatte i telt/ Lavvo i nærheten av hytta. Veltvassbua ligger noen få kilometer fra «vår fiskesone».

Mat

Inkludert i kursavgift er 2 felles middager. Deltakere må selv ordne med tørrmat til frokost og lunsj.

Fiskekort

Fiskekort er inkludert i kursavgiften, men alle deltakere over 18 år må kjøpe og medbringe Fisketrygdavgift

Påmelding

Fluekastekurs for Jenter/Kvinner​

Laksecamp for Jenter/Kvinner​

Vi ønsker at flest mulig av våre deltakere delta alle dager, men har du ikke mulighet til det kan dere være med på enkelt dager også. Påmeldingsavgiften for dag 1. er kr 200,- Påmeldingsavgiften for alle dager er kr 400,- Din påmelding er bindene og påmeldingsavgiften sendes ut per faktura etter gjennomført kurs.

NJFF-Troms inviterer ungdommer i alderen 14-26 år til en meget spennende Villakscamp for ungdom!

 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.