Geavdnja
Publisert 14.03.2016 22:59
Oppdatert 18.02.2017 11:01


Geavdnja-hytta ligger ved utløpet av det 1,5mil lange vannet Geavdnja. Den ble bygget på slutten av 1980-tallet men utbygd i 2008.  Hytta er inndelt i to avdelinger Marit og Torestua. Oppkalt etter Marit Foshaug Gundersen og Tore Staw. Hytta har innlagt 12V belysning og noen 230V fra aggregat. Det er også støvsuger som drives via aggregatet. Alle soverommene har dyner og puter, men sengesett må tas med selv. Du må også ha med kopphandduker, oppvaskbørste, oppvaskmiddel, tørkepapir og dopapir osv. Gulvvaskeutstyr samt grønnsåpe eller lignende finnes på hytta.
Maritstua var opprinnelig den minste delen med ett soverom med to senger og kombinert stue og kjøkken. Den ble utbygd vinteren 2008 slik at man fikk ekstra soverom og stor stue. Så nå er det totalt  seks soveplasser.
Torestua har to soverom med fire sengeplasser og stor stue med kjøkken.
 
Adkomst:
Ca 45 minutter og 37km med bil fra Setermoen til parkeringsplassen på Altevatnet. Det er parkeringsavgift på alle parkeringsplassene. Det står parkeringsautomater på Innset på høyresiden av veien når du kjører oppover til Altevatnet. Før du kommer på grusveien. Det koster 30kr pr døgn. Årskort kan du få kjøpt på Esso og Statoil Setermoen dette koster 350kr. Innover Altevatnet er det transport med båt eller scooter ca 3,4mil innover vannet til du kommer til Røykskaret. Isfiskeløypa åpnes 15. Februar. Kart over løypa finner du nederst på siden. Her er det en times gange over skaret ca 2,5km. Videre transport er med båt eller ski. BJFF har en båt med motor i naustet på Geavdnja. Det er ca 4,5 kilometer fra naustet til hytta.
 
Værmelding:
Værmelding for det aktuelle området hytta ligger i finner du her.
 
Jakt/Fiske/Bær:
Når det gjelder jakt og fiske er dette på statsgrunn. Jakt og fiskekort får du kjøpt hosinatur eller på Statoil Setermoen.
Av jakt, fiske og bærområder har du dette rett utenfor hyttedøra. Av bærsorter finner du blant annet multer, blåbær og tyttebær.
 
Kart:
Info kommer!

 

Utleiepris:
Hytte: 75kr pr. pers i døgnet og 150kr for ikke medlemmer.
Båter: kr 100,- pr døgn. Det er også mulig å få kjøpt bensin ved leie av båt, bensin står i naust.
OBS: Denne hytta leies kun ut til medlemmer. Men medlemmer som leier hytta kan ta med seg ikke medlemmer. Bli medlem les her.

 

 

Hytteoppsyn:
Det er hytteutvalget som har oppsynet med hytta. Du kan lese mer om hvem som sitter i utvalget her eller i menyen til venstre.
 
Utleier/ Nøkkelutlån:
Nils Steien
Mobil: 91763055
E-Post: 
 
Diverse/Siste nytt:
Kart over hytta:
Hytta er merket med rød pil​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.