Gàmas (Librebealgi)
Publisert 14.03.2016 22:59
Oppdatert 18.02.2017 11:03


Gàmas (Librebealgi) hytta ligger ca 1km fra vannet store Gàmas. Dette var den andre oppsynshytta som ble bygget av Bardu JFF. Byggingen startet i 1971. Det ble senere bygget på et soverom i 2006. Hytta ble i 2009 døpt til Oddvar-stua etter Oddvar Horn. Hytta har innlagt 230V belysning fra aggregat og har tilsammen fire sengeplasser. Det er også støvsuger som drives via aggregatet. Alle soverommene har dyner og puter, men sengesett må tas med selv. Du må også ha med kopphandduker, oppvaskbørste, oppvaskmiddel, tørkepapir og dopapir osv. Gulvvaskeutstyr samt grønnsåpe eller lignende finnes på hytta.

Adkomst:
Ca 45 minutter og 37km med bil fra Setermoen til parkeringsplassen på Altevatnet. Det er parkeringsavgift på alle parkeringsplassene. Det står parkeringsautomater på Innset på høyresiden av veien når du kjører oppover til Altevatnet. Før du kommer på grusveien. Det koster 30kr pr døgn. Årskort kan du få kjøpt på Esso og Statoil Setermoen dette koster 350kr. Innover Altevatnet er det transport med båt eller scooter ca 43kilometer innover vannet til du kommer til utløpet av Irggàs elva. Isfiskeløypa åpnes 15. Februar. Kart over løypa finner du nederst på siden. Her er det ca fem timers gange inn til hytta, ca 15km. Ved vannet store Gàmas ligger det en aluminiums båt som kan benyttes under oppholdet på hytta
 
Jakt/Fiske/Bær:
Når det gjelder jakt og fiske er dette på statsgrunn. Jakt og fiskekort får du kjøpt hosinatur eller på Statoil Setermoen.
Av jakt, fiske og bærområder har du dette rett utenfor hyttedøra. Av bærsorter finner du blant annet multer, blåbær og tyttebær. En meget god ørrettelv.
 
Kart:
Info kommer!
 
Utleiepris:
OBS: DENNE HYTTA LEISES KUN UT TIL MEDLEMMER I BARDU JFF, MEN MEDLEMMER KAN TA MED SEG IKKEMEDLEMMER. BLI MEDLEM LES HER.
75kr pr. pers i døgnet og 150kr for ikke medlemmer.
Båt: kr 100,- pr døgn + bensin som er tilgjengelig på hytta.
 
Hytteoppsyn:
Det er hytteutvalget som har oppsynet med hytta. Du kan lese mer om hvem som sitter i utvalget her eller i menyen til venstre.
 
Utleier/ Nøkkelutlån:
Nils Steien
Mobil: 91763055
E-Post: 
 
Diverse/Siste nytt:
 
Kart over hytta:
Hytta er merket med rød pil
 ​
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.