Leina
Publisert 14.03.2016 22:56
Oppdatert 18.02.2017 10:59Leina hyttene består av to hytter på et lite tun. Den nyeste er indelt i to avdelinger Helge og Egilstua. Denne hytta ble bygget på slutten av 1980. Màissastua ble flyttet fra Màissa bukta vinteren 2009 og erstattet med den gamle oppsynshytta som sto der. Den ble bygget på midten av 1970. Helge og Egilstua har innlagt 12V belysning og noen 230V fra aggregat. Det er også støvsuger som drives via aggregatet. Alle soverommene har dyner og puter, men sengesett må tas med selv. Du må også ha med kopphandduker, oppvaskbørste, oppvaskmiddel, tørkepapir og dopapir osv. Gulvvaskeutstyr samt grønnsåpe eller lignende finnes på hyttene.
Helge og Egilstua har begge et soverom med fire sengeplasser. Det er felles inngang.
Màissastua har et soverom med tre senger og kombinert stue/ kjøkken.

Adkomst:
Ca 45 minutter og 37km med bil fra Setermoen til parkeringsplassen på Altevatnet. Det er parkeringsavgift på alle parkeringsplassene. Det står parkeringsautomater på Innset på høyresiden av veien når du kjører oppover til Altevatnet. Før du kommer på grusveien. Det koster 30kr pr døgn. Årskort kan du få kjøpt på Esso og Statoil Setermoen dette koster 350kr. Innover Altevatnet er det transport med båt eller scooter ca 40km innover vannet. På sommeren er det ca 10min gange fra enten Gjeddebukta eller Osto. Alt ettersom vannstanden på Altevatnet. Når du kommer til Leina har Bardu JFF et naust med to båter og tilhørende motorer som kan leies til videre transport og bruk. Om vinteren slutter isfiskeløypa i Osto. Derifra er det ca 6km på ski fram til hytta.
Værmelding:
Værmelding for det aktuelle området hytta ligger i finner du her.
 
Jakt/Fiske/Bær:
Når det gjelder jakt og fiske er dette på statsgrunn. Jakt og fiskekort får du kjøpt hosinatur eller på Statoil Setermoen.
Av jakt, fiske og bærområder har du dette rett utenfor hyttedøra. Av bærsorter finner du blant annet multer, blåbær og tyttebær.
 
Kart:
Info kommer!
 
Utleiepris:
Egil og Helgestua: medlemmer kr75,- pr. pers i døgnet og kr150,- for ikke medlemmer.
Maisahytta: Medlemmer kr 200,- pr døgn. Ikkemedlemmer kr 400,- pr døgn.
Båter: kr 100,- pr døgn 
 

 

OBS: Helge og egilstua leies kun ut til medlemmer, men medlemmer som leier hytta kan ta med seg ikkemedlemmer.
Màissa stua leies ut til alle! Med spesielle regler for de mest ettertraktede tider. Les i hyttereglene nederst på siden. Bli medlem les her.

 

 

Hytteoppsyn:
Det er hytteutvalget som har oppsynet med hytta. Du kan lese mer om hvem som sitter i utvalget her eller i menyen til venstre.
 
Utleier/ Nøkkelutlån:
Nils Steien
Mobil: 91763055
E-Post: 
 
Diverse/Siste nytt:
Kart over hytta:
Hytta er merket med rød pil​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.