Toppen-hytta
Frank P Strømseth
Publisert 14.03.2016 22:38
Oppdatert 18.02.2017 10:57

Toppen HyttaToppen-hytta er kanskje en av Bardu JFFs mest ​​​luksuriøse hytte, med vei fram til hyttedøra, strøm og forbrenningsdo inne. Hytta ligger ved demningen på nerenden av Altevatnet ca 37km fra Setermoen sentrum. Toppen-hytta er en forholdsvis stor hytte med sengeplasser til 8. Pluss en stor hems med madrasser til 4, men her er det plass til enda fler! På hytta finnes vedovn, innlagt strøm, forbrenningsdo og mye mer. Med andre ord alle fasiliteter man kan ønske seg. Den ble bygget på slutten av 1980-tallet som en demohytte av samvirkelaget. Dette på grunn av stor byggeaktivitet rundt om i hyttefeltene rundt Altevatnet. Denne skulle rives etter kun ett år, men etter mye arbeid fikk Bardu JFF ta over hytta.

Adkomst:
Ca 45 minutter med bil fra Setermoen sentrum, og du kan kjøre helt frem til hyttedøra store deler av året.

Værmelding:
Værmelding for det aktuelle området hytta ligger i finner du her.

Jakt/Fiske/Bær:
Når det gjelder jakt og fiske har du muligheten både på privat og statsgrun. Det er Bardu grunneierlag som administrerer de fleste jakt og fiskekortene på privatgrunn i Bardu kommune. Disse kortene kan du få kjøpt hos Bardu Sport AS på Setermoen. På statsgrunn kan du enten kjøpe det hos inatur eller ved Statoil Setermoen.

Av jaktområder har du dette rett utenfor hyttedøra, her er det mange fine områder på alle kanter både med hund og støkkjakt.

Fiskemulighetene er også store, kan blant annet nevne Altevatnet, Koievann, Innsetvannet osv

Her finner man både multer, blåbær og tyttebær, så man kan virkelig boltre seg!

Kart:
Info kommer!

Utleiepris:
300kr pr døgn for medlemer av Bardu JFF og 600kr pr døgn for ikke medlemmer.

 

Denne hytta leies ut til alle! Men har spesielle regler for spesielt ettertraktede tider. For. eks Påske, vinterferie osv. Les mer i hyttereglene nederst på siden. Bli medlem les her.

 

 

Hytteoppsyn:
Det er hytteutvalget som har oppsynet med hytta. Du kan lese mere om hvem som sitter i utvalget her, eller i menyen til venstre.

Utleier/Nøkkelutlån:
Nils Steien
Mobil: 91763055
E-post: 

Diverse/Siste nytt:

Kart over hytta:
Hytta er merket med rød pil.

Kart

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.