Hytter BJFF
Publisert 08.02.2016 01:02
Oppdatert 02.09.2020 08:15
Bardu JFF har fire hytter og et hus, som er godt brukt av medlemmene. Hyttene på Gevdna, Leina og Gamas er gamle oppsynshytter. Bardu JFF hadde oppsynet på statsgrunn i Bardu Kommune, helt til Statskog tok over oppsynet på slutten av 1980 - tallet å ville overta eller rive hyttene. Men etter iherdig innsats av flere ildsjeler blant annet tidligere leder Tore Staw fikk vi beholde hyttene. Det ble bygd ny hytte på Gevdna der den gamle hytta ble brukt som nød hytte og vedskjå. På Leina ble det også bygd ny hytte i tillegg til den gamle som sto der. Toppen-hytta var en demohytte som ble satt opp av samvirkelaget, denne skulle rives kun etter ett år. Men etter mye arbeid fikk Bardu JFF ta over hytta For mere informasjon kan dere klikke på bildene under eller finne hver enkel hytte eller hus i menyen til venstre.

​ 

​For Leie av hytter:

Kontaktperson: Torfinn Strømseth

telefon: 91763055

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.