Er du motivert for å bidra?
Publisert 10.06.2019 20:51
Oppdatert 10.06.2019 21:37
Er du motivert for å bidra?
​​Eller trenger du litt ekstra motivasjon?

​​​Målselv JFF er en forening som drives basert på frivillighet. Vi har over 300 medlemmer men det er bare en liten håndfull av disse som stiller opp og tar i et ekstra tak for at vi skal kunne gi alle våre tilbud til medlemmene våre. Vi håper å få med flere slik at vi kan fordele byrdene mer samt kanskje øke tilbudet ytterligere.

For å få til dette prøver vi oss nå med en belønningsordning for de som stiller opp. Ordningen blir som følger. For hver dugnad du deltar på får du et antall lodd. Dugnader av 2-4 timers varighet, typisk å være ansvarshavende på skytebanen eller beise hus en kveld, gir 3 lodd. Dugnad over en hel dag, typisk å delta som instruktør på Camp Villaks, dugnad på hytta en lørdag osv, gir 8 lodd. Disse loddene kan du så veksle inn i aktivitet hos oss. Hvert lodd vil ha ca verdi på 50 kroner. En serie på leirduebanen er lik 2 lodd, et fiskekort i elva er 8 lodd, ei helg på hytta 20 lodd osv. Det betyr at du kan selv velge hvor du vil ta ut «gevinsten» og er ikke bundet av at å hjelpe til med å rydde fiskesonene gjør at du MÅ fiske, du kan like gjerne bruke innsatsen der til å få gratis skyting på hagle eller riflebanene.


De loddene som du IKKE veksler inn i tjenester fra oss vil gå inn i en loddtrekning på årsmøtet. Der skal det være relativt attraktive premier. Hvor mange og hvor dyre premier blir litt avhengig av hvor mange lodd som er i omløp og hva vi får til med sponsorene våre. Pr nå har vi i hvert fall et exped liggeunderlag til en verdi av ca 2500 som premie. Det blir garantert mer.
Hva kommer av dugnader fremover? Hytta på Målsnes skal få ny utedass. Foreningshuset må beises. Kastehusene på leirduebanen må oppgraderes. Den løpende elgen må justeres og repareres. Det må ryddes langs fiskesonene våre. Camp Villaks. 4 fiskesommer-arrangementer. Ansvarshavende på rifle og leirduebanen (krever litt opplæring) osv osv. Med andre ord er det nok av muligheter for å bidra. Følg med på FB og sida vår på NJFF.no for mer informasjon om dugnader fremover og si ifra om du kan tenke deg å delta som arrangør på fiskesommer eller ta ansvar på skytebanen.


Her er en liste over hva et lodd gir

Prisliste lodd


Leirdue

1 serie skudd og duer

2 lodd
Klippekort skudd og duer

16 lodd
Klippekort duer

8 lodd

Storvilt

En treningskveld

1 lodd
Sesongkort

10 lodd
Kun oppskyting

8 lodd

Fiske

Fiskekort i elva sone 1

4 lodd

NB Må betale miljøavgiftFiskekort i elva sone 3 og 4

8 lodd

NB Må betale miljøavgift
Hytta

En natt på hytta

10 lodd
En helg på hytta (2 netter)

18 lodd

Foreningshuset

Leie av huset en kveld

10 lodd
Leie av huset helg 24 timer +)

40 lodd

NB. Lodd er personlige og kan ikke overdras andre- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.