Nordreisa JFL gjennomførte gratis Laksefiskekurs for ungdom
Publisert 02.10.2020 13:55
Oppdatert 02.10.2020 13:55
Nordreisa JFL gjennomførte gratis Laksefiskekurs for ungdom
Ung Laksefisker prøver fiskelykken i Reisaelva.
Laksefiskekurs for ungdom 6 og 13 august 2020 , var en av sommeraktivitetene Nordreisa JFL kunne tilby ungdommer i Nordreisa.

Nordreisa Jeger og fiskerlag er et aktivt lokallag, som gjennom hele året tilbyr aktiviteter for barn, unge og voksne. Mye av vår aktivitet er knyttet til Jegerprøveopplæring, jakt og skytebaneaktivitet. Alle disse aktivitetene har økt i omfang og vi opplever et stadig økende aktivitetsnivå på våre Skytebaner.

Nordreisa JFL, søkte og fikk innvilget i 2020 tilskudd til fisketiltak fra fylkesmannen i Troms og Finnmark. Dette er ett tredelt prosjekt som blant annet innbefatter Laksefiskekurs for ungdom.

I august 2020 arrangerte derfor Nordreisa JFL Laksefiskekurs for ungdom. Kurset var gratis for alle som ønsket å delta og ble arrangert over to dager, slik at flest mulig ungdommer hadde mulighet til å delta. Dyktige instruktører veiledet ungdommene, som fikk opplæring i slukfiske og fluefiske etter laks.

Flere av ungdommene fikk under kurset kjenne på spenningen og adrenalinet, når laksen tok flua eller sluken. Til sammen var det hele 6 Laks som bet seg fast på kroken til kursdeltakerne, eller instruktørene under disse to kursene. En laks ble landet på hvert av kursene.

Ungdommene fikk også opplæring i skjellprøvetaking og hvordan en kunne se forskjell på oppdrettslaks og villaks.

Nordreisa JFL vil takke de strålende fornøyde ungdommer som deltok på begge kursene. Vi vil også takke for samarbeidet vi har hatt med Reisa Elvelag, som har lagt til rette for at vi kan arrangere denne type kurs. I tillegg vil vi takke Sport 1. Nordtro, som har gitt oss gode priser på nødvendig utstyr til kursdagene.​

 - Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.