Åtejakt på rev
Publisert 08.02.2016 10:04
Oppdatert 07.03.2016 14:03
Vi tilrettelegger åtebu for våre medlemmer i 2015 og sørger for åte, elektronikk og annet nødvendig for å sikre effektiv jakt.
Åtejakt på rev

Vi ønsker å sikre at vårt anlegg i Kjellerskogen blir benyttet av våre medlemmer hele året og derfor tilrettelegges denne for åtejakt til 2015/2016 sesongen. Standplass for rifleskyting lukkes igjen om høsten og det lages skyteluker slik at man kan sitte i den under åtejakt. 


Elektronikk

​Vi setter opp viltkamera for å overvåke åte og melder i fra til medlemmer så fort det begynner å bli mye aktivitet på åta. I tillegg setter vi opp elektronisk revevarsler slik at de som sitter i bua blir varslet når reven er på åta. Det blir montert fast lys som gjør det mulig å jakte om vinteren når det er mørkest. 


​​​​​​Åtebu

​I åtebua har vi en liten panelovn som holder litt varme slik at det blir koselig å sitte. Vi har også strøm slik at man kan ta med nettbrett eller annet for om man ønsker å sitte på nettet, se på film eller spille mens man venter på Mikkel. ​


Åte

Vi sørger for at det alltid er åte på og fyller på så fort det blir tomt. Denne bua er i direkte tilknytning til revereviret hvor sauebønder taper mye lam om sommeren, så derfor ønsker vi å gjøre ekstra innsats her. Åte som legges ut er lovlig åte. ​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.