Skuddpremier
Publisert 08.02.2016 10:04
Oppdatert 07.03.2016 14:03
Målsetningen med skuddpremier er å opprettholde kontinuitet av jakt på utvalgte viltarter. Det er også svært motiverende at det kan dekke i alle fall deler av kostnadene under jaktsesongen.
Skuddpremier

Villmink Reisaelva

Skuddpremie kr 400,- pr mink.
 
Dette er en felles skuddpremie for villmink i Reisaelva. Skuddpremien er er et samarbeid mellom Reisadalen og Kildalen grunneierlag, Statskog, Reisa elvelag og Nordreisa jeger og fiskelag. Skuddpremie gjelder ikke for andre vassdrag i kommunen. 
 
Utbetaling:
Dyret skal forevises kommuneveterinæren for godkjenning. De skriver ut en dokumentasjon som skal forevises på servicetorget på kommunehuset. De foretar utbetaling direkte til din bankkonto. 
 
 

Rødrev i Nordreisa

Skuddpremie kr 450,- pr rev. 
 
Skuddpremien er et samarbeid mellom Nordreisa sau og geit, Nordreisa sankelag, Nordreisa jeger og fiskelag, Reisadalen og Kildalen grunneierlag og Avfallsservice. Skuddpremie gjelder i hele kommunen. 
 
Utbetaling:
Dyret skal forevises kommuneveterinæren for godkjenning. De skriver ut en dokumentasjon som skal forevises på servicetorget på kommunehuset. De foretar utbetaling direkte til din bankkonto. 
 
 

Kråke

Informasjon om skuddpremie på kråke/ravn vil bli publisert når detaljene er på plass. ​
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.