Øverbygd JFF har etablert et offentlig toalettilbud i Dividalen
SIE
Publisert 15.06.2020 17:22
Oppdatert 16.06.2020 09:29
Øverbygd JFF har etablert et offentlig toalettilbud i Dividalen
Toalettilbud Svalheim i Dividalen
Øverbygd JFF har nå etablert et etterlengtet toalettilbud i Dividalen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Dividalen lengst øst i Målselv kommune er et av de mest benyttede friluftsområder i Troms fylke. Et foretrukket område blandt jegere, fiskere og friluftsfolk både fra innland og utland. ​

Dividalen benyttes av friluftsfolk året gjennom. I perioden mars tom november er det spesielt stor aktivitet.
Men.... 
skulle en trenge et toalett befant det eneste tilbudet i seg innerst inne ved Skakterelva øst for Frihetsli - eller en måtte ty til en tilfeldig plass ute i skogen
.

Dette har det nå blitt en ordning på.
Øverbygd Jeger- og fiskerforening har nå i samarbeidet med styret i Øvre Dividal nasjonalpark fått bygget et toalett plassert sentralt midt i Dividalen. Nærmere bestemt på Svalheim.
Svalheim er en av «innfallsportene» til nasjonalparken og ligger midt blandt 3 av laksesone i Divielva hvor Øverbygd JFF tilbyr laksefiske.

Initiativ, finansiering og byggeledelse er i hovedsak ivaretatt av Øverbygd JFF som også står for driftskostnadene til ettersyn, renhold og forbruksmateriell.
Foreningen har vært tiltakshaver, valgt leverandør, bidratt med dugnad, sørget for avtale med grunneier (Troms Kraft Produksjon), inngått avtale med ansvarlig for ettersyn og renhold. Styret i Øvre Dividal nasjonalpark har levert selve toalettsetet med tank for slam og bekoster nødvendig tømming av slamtank.

Bygget er oppført i tradisjonell stavlaft med torvtak og tilpasset rullestolbrukere - alt etter ønske fra styret i ØDN. Bygget er levert og oppført av lokale håndtverkere fra Vårheim Jern- og motor AS i Øverbygd.

Vi håper at alle brukere av anlegget, som er et gratis tilbud, vil sette pris på tilbudet og personlig bidra til at det ikke forringes ved forsøpling, skribling på vegger, uforsiktig bruk og at vi unngår hærverk.

Foto: Sven Inge Eriksen20200611_153429.jpg






- Annonse -
Vårheim Jern og motor AS
Statskog
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.