Corona restriksjoner for hytteleie TJFF
FL
Publisert 25.10.2020 12:39
Oppdatert 25.10.2020 12:40
Se artikkel for oppdatert hytteleieregler mht Corona
Corona restriksjoner for hytteleie TJFF

​​

TJFF regler for leie av våre hytter under Corona

 1. Dra ikke på hyttetur dersom du har forkjøleslesymptomer.
 2. Lakenpose eller sovepose kombinert med eget putetrekk skal benyttes.
 3. For å opprettholde regelen om en meters avstand kan kun halvparten av sengene på hytta brukes. Det kommer frem av beskrivelsen for de enkelte hyttene på iNatur hvor mange sengeplasser det er.  Begrensningen gjelder ikke dersom alle gjestene tilhører samme husstand eller kohort f.eks. nære kolleger på en mindre arbeidsplass
 4. Hyttene er utstyrt med hånddesinfeksjonsmidler og tørkepapir, men ta gjerne med egne desinfeksjonsmidler og tørkepapir.
 5. Avbestilling pga Covid situasjonen refunderes ikke, men følger samme regler som øvrige bestilling/avbestilling
 6. Ved smitteutbrudd eller mistanke om leietakere som er syke av coronavirus må en dra  hjem og kontaktperson i TJFF varsles i tillegg til smittevernoverlegen i kommunen.

 7. Hyttenes ordinære regler skal selvfølgelig også følges.
  Manglende etterlevelse kan medføre utestengelse fra våre hytter.

  Vi ber alle våre besøkende hjelpe til med grundig renhold, hyppige brukte berøringspunkter som dørhandtak, dolokk, lysbrytere, håndtak på vannbøtter, vedovn, brytere til gassapparat bør vaskes og sprites før avreise. Brukt dekketøy og utstyr på kjøkken vaskes grundig og skylles i godt varmt vann. Alle må følge de gjeldende smittevernråd. Ha et fint opphold på Tromsø Jeger og Fiskeforenings hytter.​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.