HYTTER
Anders Einung Hansen
Publisert 08.02.2016 10:12
Oppdatert 25.10.2020 12:41
HYTTER
Tromsø Jeger- og Fiskerforeningen har 6 hytter og 1 naust: Nordkvaløyhytta, Jøvikstua, Elvestua, Malangshytta, Molnes, Straumshytta og Naustet/ Jegerstø.

​​​​Hyttene ligger i forskjellige og svært varierende geografiske og naturmessige områder. Felles er at det er muligheter for fiske, jakt, turer og rekreasjon. Likeledes at de ligger i fredelige og rolige omgivelser. De fleste hyttene er i god stand og egner seg også for familieopphold.

Bortsett fra Jøvikstua (som har elektrisitet) er alle hyttene utstyrt med gassbluss. Det er to gassflasker på hver hytte. Gi beskjed om eventuelle tomme gassflasker når du leverer inn nøkkelen. Alternativt kan  tom gassflaske tas med inn og setets hos Våpen Andresen. Husk da å gi oss et varsel. Alle hyttene har vedovn for oppvarming. Til belysning må brukerne selv ta med stearinlys. Noen hytter har også parafinlampe.

Hyttene har tilstrekkelig med kjøkkenutstyr og dekketøy, men den enkelte må ta med sovepose. Brukerne skal selv stå for rengjøring og stell av hyttene før avreise. Tomgods og annet avfall skal taes med i retur.. Hunder er tillatt i hyttene, men de skal ikke tas opp i møbler og i senger.

Ved avreisen skal hyttene vaskes og forlates i den stand man ønsker den skal være i når man kommer. Opptenningsved og ved skal ligge klargjort til neste besøkende. Skader/mangler skal meldes snarest til hyttetilsynet (se oppslag på hytta).

For a unngå at foreningen kommer i vanry, er det viktig at de som bruker hyttene følger lover og regler om jakt, fiske og ferdsel i utmark. Likeledes at eiendomsgrenser og andres rettigheter respekteres.

NB: Hyttene kan ikke reserveres mer enn 5 mnd frem i tid. ​


TJFF regler for leie av våre hytter under Corona

 1. Dra ikke på hyttetur dersom du har forkjøleslesymptomer.
 2. Lakenpose eller sovepose kombinert med eget putetrekk skal benyttes.
 3. For å opprettholde regelen om en meters avstand kan kun halvparten av sengene på hytta brukes. Det kommer frem av beskrivelsen for de enkelte hyttene på iNatur hvor mange sengeplasser det er.  Begrensningen gjelder ikke dersom alle gjestene tilhører samme husstand eller kohort f.eks. nære kolleger på en mindre arbeidsplass
 4. Hyttene er utstyrt med hånddesinfeksjonsmidler og tørkepapir, men ta gjerne med egne desinfeksjonsmidler og tørkepapir.
 5. Avbestilling pga Covid situasjonen refunderes ikke, men følger samme regler som øvrige bestilling/avbestilling
 6. Ved smitteutbrudd eller mistanke om leietakere som er syke av coronavirus må en dra  hjem og kontaktperson i TJFF varsles i tillegg til smittevernoverlegen i kommunen.

 7. Hyttenes ordinære regler skal selvfølgelig også følges.
  Manglende etterlevelse kan medføre utestengelse fra våre hytter.

  Vi ber alle våre besøkende hjelpe til med grundig renhold, hyppige brukte berøringspunkter som dørhandtak, dolokk, lysbrytere, håndtak på vannbøtter, vedovn, brytere til gassapparat bør vaskes og sprites før avreise. Brukt dekketøy og utstyr på kjøkken vaskes grundig og skylles i godt varmt vann. Alle må følge de gjeldende smittevernråd. Ha et fint opphold på Tromsø Jeger og Fiskeforenings hytter.


Alle hyttene leies ut via www.inatur.no.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.