HYTTER
Anders Einung Hansen
Publisert 08.02.2016 10:12
Oppdatert 09.08.2018 13:51
HYTTER
Tromsø Jeger- og Fiskerforeningen har 6 hytter og 1 naust: Nordkvaløyhytta, Jøvikstua, Elvestua, Malangshytta, Molnes, Straumshytta og Naustet/ Jegerstø.

​​​Hyttene ligger i forskjellige og svært varierende geografiske og naturmessige områder. Felles er at det er muligheter for fiske, jakt, turer og rekreasjon. Likeledes at de ligger i fredelige og rolige omgivelser. De fleste hyttene er i god stand og egner seg også for familieopphold.

Bortsett fra Jøvikstua (som har elektrisitet) er alle hyttene utstyrt med gassbluss. Det er to gassflasker på hver hytte. Gi beskjed om eventuelle tomme gassflasker når du leverer inn nøkkelen. Alternativt kan  tom gassflaske tas med inn og setets hos Våpen Andresen. Husk da å gi oss et varsel. Alle hyttene har vedovn for oppvarming. Til belysning må brukerne selv ta med stearinlys. Noen hytter har også parafinlampe.

Hyttene har tilstrekkelig med kjøkkenutstyr og dekketøy, men den enkelte må ta med sovepose. Brukerne skal selv stå for rengjøring og stell av hyttene før avreise. Tomgods og annet avfall skal taes med i retur.. Hunder er tillatt i hyttene, men de skal ikke tas opp i møbler og i senger.

Ved avreisen skal hyttene vaskes og forlates i den stand man ønsker den skal være i når man kommer. Opptenningsved og ved skal ligge klargjort til neste besøkende. Skader/mangler skal meldes snarest til hyttetilsynet (se oppslag på hytta).

For a unngå at foreningen kommer i vanry, er det viktig at de som bruker hyttene følger lover og regler om jakt, fiske og ferdsel i utmark. Likeledes at eiendomsgrenser og andres rettigheter respekteres.

NB: Hyttene kan ikke reserveres mer enn 5 mnd frem i tid. ​

Alle hyttene leies ut via www.inatur.no.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.