Kvinnekonferanse i regi av NJFF Troms avviklet i helga
Publisert 10.06.2018 10:37
Oppdatert 10.06.2018 10:40
Kvinnekonferanse i regi av NJFF Troms avviklet i helga
Hagleskyting på Kjelleskogen skytebane
Tromsø Jeger og Fiskeforening representert ved kvinneutvalgmedlem Tove Andersson

​​I helgen ble det avviklet en vellykket kvinnekonferanse i Sørkjosen med deltakere fra Harstad, Nordreisa, Bardu og Tromsø JFF. Silje Klæbo, ansvarlig for kvinnesatsing fra NJFF sentralt gav oss nyttig bakgrunnsinformasjon. Vi utveklset erfaringer og lot oss inspirere til flere tiltak som kan bidra til at den økende andelen av kvinner i NJFF vil øke ytterligere i årene framover. Troms har allerede en relativ høy andel kvinnelig medlemmer 21% mot 12 % på landsbasis. Det betyr ikke at vi kan legge oss på hvileskjær, men satse på å få med oss nye medlemmer, bla. blant de som avleggr jegerprøven i disse. På landsbasis jakter eksempelvis kun halvparten av disse etter at prøven er avlagt. 

Etter tilstrekkelig med inspirasjon dro vi til Kjellerskogen skytebane på ettermiddagen og fikk nyttig instruksjon av fylkessekretær i Troms, Karl Petter og Siv fra Nordreisa JFF. ​​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.