Nordkvaløyhytta
Anders Einung Hansen
Publisert 08.02.2016 10:12
Oppdatert 11.04.2019 22:58
Dette er foreningens nyeste hytte og ble bygget i 1994. Hytta ligger på østsiden av Nord-Kvaløya, i Lillevika.
Nordkvaløyhytta

​​​​Hytta består av stue/kjøkken og 2 soverom.

Adkomst til hytta kan være med bil til Mikkelvik eller Dåfiord på Ringvassøy, ca. 70-80 km fra Tromsø. Deretter med båt til Lillevik. Opplysning om båttransport fås på iNatur.  

Foreningen disponerer jaktterreng for lirype og fjellrype. For ferskvannsfiske er det fine muligheter i Storvatnet som ligger 500 m fra hytta. Jakt og fiske er forbeholdt medlemmer. Med utgangspunkt fra hytta kan man gå fine turer til Sørskaret og Nordskaret, eller bestige noen av fjellene i området.

Nord-Kvaløyhytta er den av foreningens hytter som ligger lengst ute i havet. Dette har sine natur- og miljømessige fordeler. Ulempen er at den er mindre tilgjengelig i dårlig vær, da man må i båt over et havområde for a komme til hytta. Den som drar på hytta bør derfor være sjødyktig, eller ha sjødyktige personer med seg. Det er viktig at en kjenner værmeldingen for perioden man skal reise til/fra. Vindstyrke over frisk bris kan være ugunstig, spesielt ved vind fra nordøst.

NB: Hytten kan ikke reserveres mer enn 5 mnd frem i tid. ​

Link til hytten i Inatur.​


Kart 1535 II Helgøy, posisjon 336 882.

​​​

 - Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.