Ønsker seg gamle bilder
Nina Einem
Publisert 10.11.2019 21:15
Oppdatert 10.11.2019 21:39
Har du bilder av aktiviteten i TJFF fra før 70-tallet? I så fall kan du hjelpe oss med å lage et flott jubileumsskrift!

​​​​​​I forbindelse med vårt 100-årsjubileum er vi så heldige at Sverre Martens har tatt på seg å kikke nærmere på foreningens historie. Planen er å gi ut et jubileumsskrift, som kan fortelle om den lage og rike historien til TJFF.

Sverre skal være redaktør for dette, og ønsker seg bilder fra foreningens aktivitet i «riktig gamle dager»

-Spesielt perioden før 1970-tallet er interessant, sier Sverre.  Det er også viktig at det følger med mest mulig informasjon om hva bildet viser, hvor og hvem som er med.

 Så langt har han blant annet funnet et bilde av foreningens aller første formann. Han håper å kunne fortelle om hva foreningen har holdt på med av mange ulike aktiviteter oppover historien.

Bybrannen tok viktig arkiv

Vår forening er egentlig resultatet av en sammenslåing med det som på 80-tallet het Tromsø jakt - og sportsfiskeforening. Før det het denne foreningen Arbeidernes jeger - og fiskerforening. 

​​Arkivet til den sistnevnte gikk tapt i den store bybrannen, og det finnes derfor lite informasjon om den delen av vår historie, forteller Sverre. Han håper noen der ute sitter med informasjon og/eller bilder fra denne foreningen.

Arkivjakt

Arbeidet med festskriftet er så vidt i gang, og både statsarkivet og nyere arkiv på klubbhuset skal gås gjennom, forteller Sverre.

Dersom du sitter på bilder og/eller informasjon fra TJFFs aktiviteter fra riktig gamle dager, så ta gjerne kontakt. 

Foto av Sverre Martens: Avisa Nordlys


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.