Skytekurs med hagle
Ingrid Frenning
Publisert 15.05.2019 22:58
Oppdatert 29.05.2019 21:47
Skytekurs med hagle
Skyteøving må til for å få et godt jaktresultat
Er du kvinne og har lyst til å bli en bedre hagleskytter? Vær med på en trivelig og sosial kurshelg i Målselv 28. - 30- juni.

​​​​​Kvinneutvalget i TJFF arrangerer kurs for alle damer som har lyst til å lære mer og trene på hagleskyting. Den siste helga i juni kan du treffe andre jegere, få teori om våpen og skyting - og praktiske øvelser/trening. 

Det er oppmøte fredag kl 19 (nærmere info om overnattinga kommer)  Over en middag blir det teori om halge og tilpassing av våpen. 

Lørdag skyter vi på bane, og for de som ønsker det er det mulighet for å trene på duer i samarbeid med Nedre Steien fuglehundsenter.  Søndag fortsetter med mer banetrening. 

All maten i helga inngår i kursprisen, men dere må selv ta med drikke, sovepose og utstyr/klær. Dersom du har hund med, så må den ligge i bur. Kurset koster 2500 for medlemmer, og 3000 for ikke-medlemmer. Reise og kjøp av skudd kommer i tillegg. 

DU ER PÅMELDT når du har betalt til konto 94840588127, og merka innbetalingen med "skytekurs damer + medlemsnummer (hvis du er medlem) Send bilde av kvittering til instruktør Ingrid Frenning på ingrid.frenning@gmail.com

Hun kan også ringes dersom du lurer på noe; 41414778

Tove Andersson er den andre instruktøren denne helga. 

Vi håper å se deg i Målselv! 

Mvh oss i Kvinneutvalget i TJFF

​​

 - Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.