Skytestart i Tromsdalen
Publisert 01.06.2019 18:11
Oppdatert 02.06.2019 10:35
Skytestart i Tromsdalen
Sikkerhetssonen for nedre bane i Tromsdalen
Nå blir det igjen mulig å trene på leirduebanen til Tromsø jeger og fiskerforening i Tromsdalen.

​​Med 8000 registrerte jegere i Tromsø er vi glade for igjen å kunne tilby treningsmuligheter.  For å kunne utøve human jakt og av hensyn til dyrevelferd er det viktig for jegere å trene! I tillegg er hagleskyting en sport som utøves av både unge og voksne. 

Vi starter testskyting fra 3. – 6. Juni, og ordinær trening fra 11. Juni.

Viktig om parkering; Vi må parkere ved gravlunden i Tromsdalen, da det nå er satt opp bom i Turistveien. Ved bommen er det bare 2 parkeringsplasser, og de er for handicapede. 

Det har vært mye diskusjon rundt banen som ble etablert i Tromsdalen for over 50 år siden. Fylkesmannen har i vinter avvist kommunens vedtak fra 2017 om stenging av anlegget, og vår aktivitet på banen i Tromsdalen er med andre ord lovlig. 

Kartet viser sikkerhetssonen rundt haglebanen, og det fremgår at hovedveien på solsiden av dalen ligger utenfor sikkerhetssonen når den nedre banen vår mot nordvest brukes. Det vil si at veien er tilgjengelig og trygg å ferdes på. Vi følger ellers selvfølgelig lover og regler rundt merking av skytebaner. Det flagges med rødt flagg når banen er i bruk, og vi vil sette opp skilt og annen merking i terrenget. Det er utdannede, faglærte standplassledere tilstede som leder aktiviteten vår på banen. 

Velkommen til trening!​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.