Fiske
Anders Einung Hansen
Publisert 08.02.2016 10:11
Oppdatert 02.05.2016 11:56
Fiske
Stille vann
​​​​​---

Medlemmer med nøkkel til En nøkkel – 100 båter har tilgang til en aluminiumsbåt på 14 fot som ligger låst nedenfor Troms Folkemuseum sør på Ttromsøya. Båten må bookes på nettet.


--- 


TJFF har videreført avtalen med grunneier om fiske for våre medlemmer på Glimvatnet. Avtalen er forlenget  frem til 2020.


---
Fluebinding, fluekasting, isfiske, fiskevandring....

 
Vi har et spennende prosjekt med kultivering av Rundvannet på Tromsøya.

 

 

Innlandsfiske
Tromsø jeger- og fiskerforening har fiskerett knyttet til egne vatn på våre eiendommer ved Molnes i Kaldfjorden (Tromsø kommune), Lillevika på Nord-Kvaløya (Karlsøy kommune) og Jøvika på Ringvassøya (Tromsø kommune). 

På Molnes hører halvdelen av de to Kalvedalsvatnene til eiendommen. Dette er to trivelige ørretvatn som ligger en halv times gåing i meget lett terreng fra Lyfjordskaret. Kalvedalen er således ypperlig for korte familieturer eller lengere teltturer både sommer som vinterstid

På Jøvikstua har vi fiskerett til størstedelen av Jøvikvatnet og Middagskarvatnet. Begge vatn har en god ørretbestand. Vi går til Jøvikvatnet på en halv time fra Jøvika i et lett turterreng. Vatnet ligger lunt og naturskjønt til i et skogkledd område. 

På Nord-Kvaløya har foreningen fiskerett til deler av Storvatnet i Inneskaret, som har en god ørretbestand. Dessuten ligger eiendommen særdeles godt til i forhold til havfiske.


 

Glimvatnet
Foreningen disponerer fiskeretten på Glimma på Ringvassøya, ca en mil fra Kvalsundtunnelen i retning Hansnes. Ved kommunegrensen Tromsø/ Karlsøy ligger vannet ca 500 meter ovenfor veien. Det er fin røye og ørret i vatnet. Fiske kun tillatt med stang og håndsnøre.

Tromsøya
TJFF har i 1993 arbeidet med tilrettelegging av Rundvatnet ved Stakkevollan på Tromsøya som et nærmiljøprosjekt. Området blir kalt Fiskeparken i Tromsø og har til hensikt å gi folk mulighet for stangtrening, kosefiske, kaffekos og bading for store og små. Selv om Rundvatnet ligger på øya, inngår vassdraget i et vakkert og skjermet dalsøkk fjernt fra byens larm og mas.

For alle foreningsvatnene er det fritt fiske med stang og håndsnøre. Det er selvfølgelig forbud mot garnfiske. Det er i tillegg mulig å leie båt for sjøfiske rundt Tromsøya


Sjøfiske

Tromsø jeger- og fiskerforening har robåt til leie for fiske i sjøen, se link til Naustet - Jegerstø nederst på siden.


 

Naustet-Jegerstoa.doc


 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.