Fiske i Tromsøområdet
Anders Einung Hansen
Publisert 18.02.2016 22:47
Oppdatert 07.03.2016 14:04
Foreningen får fra tid til annen henvendelser fra folk som lurer på hvor man kan fiske i Tromsøområdet. På denne siden skal vi forsøke å samle informasjon om nettopp det.
Fiske i Tromsøområdet
Nedre Kalvedalsvatnet

Tromsø er en by som mange flytter til. Mange fiskeglade mennesker søker å finne nye favorittplasser. Det er også mange som kommer hit på ferie eller besøk og ønsker å fiske.

​I tillegg til foreningens egne vann er det i Tromsøområdet en rekke gode muligheter for fiske. Her presenterer vi linker til grunneierlag, utmarkslag og andre som tilbyr fiske.

I tillegg vil vi føre opp linker til sider med tips om fiskeplasser og metoder i regionen. Har du tips om innhold vi burde legge ut her så send en epost til: tromsojffungdom@gmail.com


  • Tomasjord-Oldervik utmarkslag

Laget tilbyr fiske i vann og elver med både laks, sjøørret og sjørøye. Lokalt kan fiskekort kjøpes ved Skittenelv camping eller hos Andresens vaapenforretning. Kort kan også kjøpes via inatur.no.

Mer informasjon om utmarkslaget finner du her:

http://utviklingslaget.no/

 

  •  Nordre Kattfjord grunneierlag

Med 28420 dekar å boltre seg på, finnes det mange muligheter for jakt, fiske og fritid i Nordre Kattfjord. Her finnes vann med gode stammer av både ørret og røye. Fiskekort kjøpes enkelt via inatur.no, eller hos eksempelvis Lauklines kystferiesenter eller Andresens vaapenforretning.

Mer informasjon om grunneierlaget finner du her:

http://www.nordrekattfjordgrunneierlag.no/

 

  • Kvaløya Nordre Grunneierlag

Med rundt 100 grunneiere, er dette er et av de største grunneierlagene i Tromsø kommune. Laget tilbyr både jakt og fiske i et variert terreng. I Rakfjordvassdraget tilbys også fiske etter laks, sjøørret og røye.

Fiskekort selges hos inatur.no. Mer informasjon om grunneierlaget finner du her:

http://kng.no/

 

  • Tromsø Jeger- og Fiskerforening (TJFF)

Tromsø Jeger- og Fiskerforening er et lokallag under Norges Jeger- og Fiskerforbund; Norges eneste landsdekkende interesseorganisasjon for jegereog fiskere. Tromsø Jeger- og Fiskerforening ønsker å bidra til en bærekraftig høsting av vilt- og fiskeressurser, basert på tilgjengelig kunnskap. Følg med på våre nettsider. Her finner du informasjon om kurs, arrangement, utleie av hytter og båt mv.:

http://www.njff.no/fylkeslag/troms/lokallag/tromso/- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.