Jøvikstua
Anders Einung Hansen
Publisert 08.02.2016 10:12
Oppdatert 09.08.2018 13:51
Jøvikstua, Jøvika ved Skagøysundet på Ringvassøya, er et tidligere småbruk. Det bestar av et våningshus i to etasjer, utedo samt et stort naust.
Jøvikstua

​​Huset inneholder bislag, gang, stort kjøkken, stue med spisestue og "bad". I andre etasje er det tre soverom, med 2-5 soveplasser pr rom. Dette gir anledning til at tre familier kan benytte Jøvikstua samtidig.

Jøvikstua er foreningens eneste hytte med innlagt strøm. Det er propankomfyr med fire bluss og stekeovn, kjøleskap og panelovner. Vedovn er på stue, kjøkken og loft. I naustet er det en 14 fots aluminiumsbåt som kan benyttes til roturer og fiske. Anbefalt motor 5 hK med kort stamme. Naustet inneholder vedlager og på loftet er det to soverom (primitiv standard).

Adkomst til Jøvikstua er enten med båt, eller å gå over fjellet fra Skarsfjorden, ca 9 km. Foreningen har en båt liggende i Skarsfjorden (kart 1534 IV Ringvassøy, posisjon 199 632). Båten kan fritt benyttes (kontakt nøkkelutleier). Påhengsmotor må du selv ta med av type kort stamme 8-10 hK.

På hytta er det kart som viser området som foreningen eier. Det er fin anledning for sjøfiske i Skagøysundet, likeledes ferskvannsfiske og jakt på foreningseiendommen. Jakt og ferskvannsfiske er forbeholdt medlemmene. Det er et fint turterreng i området.

NB: Hytten kan ikke reserveres mer enn 5 mnd frem i tid. 

Kart 1535 III Rebbenesøy, posisjon 180 695.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.