Malangshytta
Anders Einung Hansen
Publisert 08.02.2016 10:12
Oppdatert 09.08.2018 13:52
Malangshytta, på nordøstsiden av Ytre Fiskelausvatn i Balfjord, ligger vakkert til like ved vannet i en bukt, med en fin strand. Hytta består av en stor stue kombinert med kjøkken.
Malangshytta

​Det er 2 soverom med til sammen 8 køyer.

Til Malangshytta, ca l00 km fra Tromsø, kjører man lettest via Storsteinnes i Balsfjord, alternativt over til Malangen/Vikran via tunnelen under Rystraumen. Ved veien er det et lite skift som viser hvor man skal stoppe. Hytta ligger godt skjult, ca 7 minutters gange fra veien. Gå ned til vatnet og følg stien til høyre.

Ved hytta er det en ny 14 fots alubåt som kan brukes til fiske. Vatnet har fin røye og også noe ørret. Fiskekort får du kjøpt på Furudalen gård rett ved. Skal du jakte må du innhente tillatelse fra grunneierne.

Malangshytta er også et fint utgangspunkt for fiske i Aursfjordelva. Her går det laks, sjørøye og sjø-ørret.

NB: Hytten kan ikke reserveres mer enn 5 mnd frem i tid. ​

Kart 1533 III Takvatnet, posisjon 185 836.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.