Molnes
Anders Einung Hansen
Publisert 08.02.2016 10:12
Oppdatert 28.04.2020 21:44
Molnes ligger ved Fiskeøya i Kaldfjorden, på Kvaløya. Dette er et tidligere småbruk. Molnes ligger sydvestlig til ved fjorden på en "flate" med fjellsiden bakom.
Molnes
​​​Det er en lun plass som tidlig blir snøfri om våren. Molnes har gang, stue, kjøkken, soverom. Det er soveplass til 10 personer.

For å komme til Molnes er det lettest å dra til Lyfjord, ca 18 km fra Tromsø. Her har foreningen en 14 fots alubåt liggende ved naustet til Ingebrigtsen (til høyre ved ankomst Lyfjord). Det tar ca. tre kvarter å ro eller gå til hytta. Tar du med deg påhengsmotor (maks. 6 hk, kort stamme) går turen lettere.

Molnes er et fint sted for sjøfiske. Du trenger ikke dra langt ut. Rundt Fiskeøya er det fine fiskeplasser.

Molneseiendommen strekker seg fra sjøen, over fjellet til Kalvedalen. Her har medlemmer jaktrett. I Kalvedalsvatnet kan du fiske uten fiskekort på en tallrikn ørretbestand.Klikk her for å komme til siden for å leie hytten på inatur.no 


NB: Hytten kan ikke reserveres mer enn 5 mnd frem i tid. ​


Kart 1534 IV Ringvassøy, posisjon 118 411.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.