Om oss
Publisert 08.02.2016 17:35
Oppdatert 19.07.2019 12:26
NJFF Vest-Agder er Norges Jeger- og Fiskerforbunds (NJFF) fylkeslag i Vest-Agder. NJFF er en landsomfattende interesseorganisasjon for alle med interesse for jakt, fiske og friluftsliv. ​
Om oss
Om oss

​​​​​​​​​​​

Fylkeslaget omfatter forbundets lokalforeninger i Vest-Agder, i alt 12 foreninger, og er representert i 14 av fylkets 15 kommuner. ​Gå til Lokallag i menyen over for informasjon om de enkelte lokallagene. NJFF har omkring 3.200 medlemmer i Vest-Agder.​

Fylkeslaget er bindeleddet mellom lokalforeningene og forbundets sentralledd. Arbeidsoppgavene i fylkeslaget omfatter i hovedsak organisasjonsdrift, koordineringsoppgaver, kursvirksomhet, prosjektarbeid av ulikt slag, og gjennomføring av ymse aktivitetsrettede tiltak (leire, camper, turer).

Virksomheten ledes av ett styre på 9 personer valgt på fylkeslagets årsmøte, og utføres av et frivillig korps av instruktører og tillitsvalgte. Fylkeslagets administrasjon består av en fast ansatt fylkessekretær.

For spørsmål til fylkeslaget:
Fylkessekretær: 
Kari Røysland, ​ ​vestagder@njff.no
mob. 48 15 19 14

årsmelding NJFF Vest-Agder 2018

​​

Styreverv
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.