Jegerprøvekurs august 2020 i Kristiansand sentrum
Kjetil Urdal
Publisert 18.02.2016 23:08
Oppdatert 12.06.2020 16:30
Velkommen til jegerprøvekurs i Kristiansand sentrum. Påmelding følg linken nederst på siden.
Jegerprøvekurs august 2020 i Kristiansand sentrum

​​​​​​​​​​​​​​​Jakt og fangst krever kunnskap om håndtering av skytevåpen og fangstredskap,  kunnskap om de jaktbare artene og kunnskap om lover og regler. Alle som har fylt  16 år og som ikke er registrert i Jegerregisteret, må derfor bestå jegerprøven  før jakt eller fangst. Kravet om jegerprøve er nedfelt i norsk lovverk og  viltforvaltning. Den norske jegerprøveutdanninga er bygd opp av teori og praksis. Eksamen kan avlegges fra det kalenderåret du fyller 14 år. Kurset består av 30 undervisningstimer fordelt på ni samlinger. Jegerprøven  avsluttes med en elektronisk eksamen der du må svare riktig på 40 av totalt 50  spørsmål i løpet av 50 minutter.

Kurs prisen er inkl. medlemskap i NJFF og Kristiansand JFF  og bladet Jakt & Fiske ut året – fritt tilsendt – rett hjem i postkassa.

Kjff har flere jaktterreng som kan leies rimelig kun for medlemmer

Du får tilbud om opplæringsjakt.

NB. Lærebok  og eksamens avgift er ikke inkl. i prisen. 

Vi minner om at påmeldingen er bindende, og avbestilling,  blir belastet kr 500,- i gebyr, eller se regler i programmet.

For påmelding og program følg linken:

​Kurs 3. 11 august

Jegerprovekurs 3​

 

​Annet:

Erfaringsmessig fylles våre populære kurs meget raskt og vi anbefaler på det sterkeste at du snarest melder deg på første ledige kurs. Vær oppmerksom på at det tar tid fra du melder deg på kurs til du har bestått eksamen og får jegeravgiftskort slik at du kan gå på jakt eller kjøpe våpen. Våpensøknader tar litt tid hos Politiet. Mange utsetter kurset for lenge og vil da få problemer med jakt og våpenkjøp tidlig i jaktsesongen. Si gjerne ifra om dette også til venner og bekjente som du tror kan være interessert i å bli jegere.

Læreboka kan kjøpes første kurskveld for Kr.400,- 

Vi minner om at påmeldingen er bindende, og avbestilling blir belastet kr 500,- i gebyr.

Ved ikke oppmøte eller avbestilling samme dag som kurs start, ingen refusjon av kursavgiften.​


 


 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.