UNGDOMSGRUPPA
Publisert 08.02.2016 13:17
Oppdatert 04.10.2019 13:58
Ungdomsgruppa i kjff er et tilbud for ungdom mellom 10 – 25 år.
UNGDOMSGRUPPA
UNGDOMSGRUPPA

​​​For mange vil ungdomsgruppa være deres første møte med naturen, og her får de innsikt i hvilke store opplevelser de kan få av å høste det naturen kan gi. Våre aktiviteter strekker seg alt fra skyting, fiske, teinefiske, opplæringsjakt på sjøfugl, rådyr, og reinsdyr. Vi veileder slik at ungdom får god kjennskap om både våpenbruk og god jakt etikk, som igjen vil gjøre dem til dyktige jegere i fremtiden. Vi følger årstidene med hensyn til aktivitetene noe som gjør at det blir mye jakt på høsten, mens fiske og skyting m.m blir lagt til våren. Vi har egen facebook side hvor en del informasjon blir lagt ut, spesielt ved aktiviteter som jakt. Vi er alltid åpen for innspill på nye aktiviteter som noen skulle ønske vi kunne ha.

 

Ta kontakt:

Jon Arild Albrektsen

mob. 936 36 444

 

facebook: kristiansand jeger og fisk ungdomsgruppa

bilde 4.jpg 

bilde 2.JPG 

​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.