Om-oss
Publisert 08.02.2016 13:18
Oppdatert 07.03.2016 14:26
Kvinesdal JFF er en relativt ung forening, stiftet i oktober 1981. Medlemstallet har økt jevnt og trutt, og de siste årene har medlemstallet ligget rundt 200.

Jaktterreng/friluftsområde
Foreningen disponerer ca 2500 mål med jaktterreng på kommunal grunn på eiendommen Busund helt sør i kommunen. Vi leier også naboeiendommen av private slik at vi totalt disponerer 3900 mål jaktterreng. Der drives det både storviltjakt og småviltjakt, og fiske i vannet. På eiendommen har vi satt opp jakthytte, samt bygd en fast lavo. Foreningen disponerer båter, kanoer og flyttbare lavoer slik at området fremstår som et lite eldorado for friluftsinteresserte.

Hytta står ulåst hele året, og området er til fri utnyttelse. Det benyttes av foreningens medlemmer, skole-/barnehager samt en del andre friluftsfolk.


​​​​​​​​

Kvinesdal Jeger- og Fiskerforening - grasrotandelen

Foreningen er nå regstrert som mottaker av grasrotandelen til Norsk Tipping.
Dersom du ønsker å støtte oss kan du nå sørge for at 5% av din innsats tilføres foreningen ved å gi beskjed til kommisjonær når du spiller.


Du gjør følgende:
Hos din kommisjonær 
• Har du strekkode kan kommisjonæren lese inn denne
• Dersom du kjenner mottakerens organisasjonsnummer kan kommisjonæren taste inn dette
• Alternativt kan kommisjonæren søke seg frem til din grasrotmottaker på terminalen


Internett 
Du må logge deg inn med spillerkortet ditt. Deretter søker du opp ønsket lag eller forening og knytter deg til - her . Følg instruksjoner på skjermen.

Støtt foreningen og du støtter samtidig viltet og fisken i Kvinesdal.Styreverv
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.