Fiskesommer 30. juni i Mandalselva
Publisert 20.06.2019 11:08
Oppdatert 20.06.2019 11:21
Fiskesommer 30. juni i Mandalselva
Velkommen til Fiskesommer i Mandalselva på Laudal, ved Mjåland Naturcamp. Vi inviterer alle barn med foreldre for å fiske etter laks og ørret. Alle vil få god hjelp fra oss i Marnardal og Mandal JFF, slik at flest mulig barn får prøvd fiske.

​​​Vi inviterer alle barn med foreldre for å fiske etter laks og ørret. Alle vil få god hjelp fra oss i Marnardal og Mandal JFF, slik at flest mulig barn får prøvd fiske. Vi møtes nede på campen til Mjåland Natur Camp, klokken 12:00,  hvor vi har basen. Alt er gratis og det er ingen forhåndspåmelding. Det er bare å møte opp. Ta med redningsvester til barna. I tilegg kan det være lurt å ta med seg eget fiske utstyr (om du har) og egnet bekledning og skotøy. Foreningen stiller med gratis fiskestenger så langt beholdningen rekker. 

Hjertelig velkommen !

For spørsmål: ta kontakt med Geir Svenningsen på mail: gasvenn@online.no


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.