Fluekasting i Nygårdshallen
Publisert 15.11.2016 22:47
Oppdatert 15.02.2017 14:10
Fluekasting i Nygårdshallen
Vinterstid byr idrettshaller på flotte treningsforhold innendørs. Her kan teknikk trenes og videreutvikles (foto: Ingunn Risbruna).
Søgne JFF leier Nygårdshallen i Søgne, og vi inviterer nye og erfarne fluefiskere til kastetrening en gang i måneden gjennom vinteren. Barn, unge og kvinner er spesielt velkommen.

Vi inviterer til kasting i Nygårdshallen:

søndag 12.03.17

lørdag 01.04.17

​Fra 11 - 12 prioriterer vi barn og unge, før vi slipper de voksne til mellom 12 - 14.


 


 

Tidligere informasjon publisert:​​​

Lørdag 3. desember blir det mulighet til å prøve fluestang i Nygårdshallen mellom kl. 12 - 14. Har du aldri forsøkt dette før kan du låne fluestang, men har du egen stang kan du øve deg med din egen. Fiske med flue er en spennende aktivitet som byr på mange fine muligheter i Søgnes skjærgård. Aktiviteten passer godt for både barn og voksne, og barn og kvinner er spesielt velkommen til å prøve. Vinterstid byr idrettshaller på gode treningsforhold, og vi er så heldige at vi har fått låne Nygårdshallen i Søgne for de som ønsker å forsøke seg. Målet er å rekruttere nye fluefiskere, og i løpet av vinteren og våren ønsker vi å tilby instruksjon av instruktører tilknyttet Norges Castingforbund. Har du spørsmål kontakter du Ingunn Risbruna, eller stiller spørsmål i kommentarfeltet på Facebooksiden vår https://www.facebook.com/sognejegerogfisk/ Du finner også informasjon på Facebooksiden https://www.facebook.com/groups/1623303911296733/?fref=ts Velkommen ​​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.