10 gode fiskeområder i Vestfold
Publisert 05.06.2020 15:25
Oppdatert 19.06.2020 11:45
10 gode fiskeområder i Vestfold
Vil du fiske i sommer? Vi hjelper deg med å finne frem til gode fiskeområder som er lett tilgjengelig for hele familien.

​​​Dette er ti steder vi mener er gode områder å prøve fiskelykken. 

  1. Brunlanesrivieran - hele kyststrekningen mellom Stavern og Nevlunghavn inkludert Mølen. Brunlaneskysten ligger i Larvik kommune og huser et av landets beste kystområder for sjøørretfiske. Her ligger sandstrender og svaberg på rekke og rad, og gir muligheter for variert fiske etter sjøørret, makrell, horngjel, bergylter og div flyndrefisker. Hele strekningen har kyststi, og det er rikelig med parkeringsmuligheter flere steder, som gir muligheter for selv å velge hvor langt man ønsker å gå. Her kan barna bade, men mor og far bytter på å fiske.
  2. Ølbergholmen /Eftang - Kystområde ytterst i Viksfjorden i Larvik. Her er det fiskeplasser kjent for godt sjøørretfiske. Ølbergholmen har to sider å fiske på, slik at man alltid finner le. Det er gode parkeringsmuligheter, og en liten km å gå gjennom en fin skog, før kysten åpenbarer seg. Gode bademuligheter. 
  3. Goksjø - ligger i Sandefjord kommune og er et artsrikt fiskevann, som også huser stor abbor og gjedde. Her har Sandefjord JFF båt som er med i nøkkelprosjektet. Parkering og muligheter for telting. Fiskekort.
  4. Akersvannet - ligger som en liten perle mellom Stokke og Tønsberg. Et av Norges mest artsrike vann, men mest kjent for sine store gjørs. Grunneierne leier ut båter (ikke mulighet for egen båt). Det er mulig å ta med egen el motor, for de som ikke ønsker å ro. God parkering og god teltplass.  Fiskekort. Les dere opp på fiskereglene (gjørs skal settes ut igjen).
  5. Store Surte ​- ligger i gamle Hedrum kommune, nå Larvik. Hedrum JFF har båt med i nøkkelprosjektet. ​​Ørretvann i fredelige omgivelser. ​Parkering like ved vannet. Fiskekort.
  6. Svartangen​ - ligger i gamle Lardal kommune, nå Larvik. Idyllisk skogsområde med abbor og ørret i vannet. Gode parkeringsmuligheter på bomvei. Egnet for telting.​ Fiskekort.
  7. Folehavna​ - ligger idyllisk til på Vesterøya i Sandefjord. Gode tur, fiske og bademuligheter. Sjøørret og makrell er de mest aktuelle artene. Gratis parkering.
  8. Kjerringvik - ligger i gamle Tjølling kommune, nå Larvik. Idyllisk turområde og kyststi med gode bade og fiske muligheter. Sjøørret, makrell og flyndrefiske er mest aktuelt. Parkeringen kan bli full på fine sommerdager!
  9. Granholmen​ - ​ligger nært Sandefjord sentrum, med gode tur, bade og fiskemuligheter. Barnevennlig, men kan bli trangt om parkering på de varmeste sommerdagene.
  10. Suluvann​ - ​ligger i Sande. Idyllisk innsjø med god bestand av abbor og ørret. Bomvei inn, med gode parkeringsmuligheter og tilrettelagt for telting. Østre Sande JFF har egen båt med i nøkkelprosjektet.​ Mulig å leie hytte med 12 sengeplasser. Fiskekort.


Skitt fiske og god tur :)- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.