Predatorfiske for jenter - gjørs og gjedde lørdag 1.juni
Publisert 17.04.2018 12:17
Oppdatert 23.04.2019 08:10
Predatorfiske for jenter - gjørs og gjedde lørdag 1.juni
Emma med gjørs 7kg i Akersvannet.
Lær å fiske gjørs og gjedde lørdag 1.juni. Vi kjører kurs i predatorfiske på Akersvannet med vår egen ekspert og fiskeveileder, Emma B. Håkonsen. Gå ikke glipp av denne sjansen til å lære en spennende og moderne fiskemetode.

Dette arrangementet passer for alle voksne jenter som ønsker å lære seg moderne fiskemetoder etter gjørs og gjedde. Akersavnnet i hjertet av Vestfold, har en kjempfin bestand av store gjedder, og en voksende bestand av flott gjørs.

Vi har av sikkerhetshensyn satt en nedre aldersgrense på 14 år. Vi møtes i sydenden (Stokke) av Akersvannet lørdag kl 09.00 for litt teori og gjennomgang av metoder og utstyr, Deretter er det fiske så lenge det er interesse. Vi fisker fra båter med 3-4 pers i hver båt, og vi har med elektromotor og batterier til hver båt. Vi holder grillmat og mineralvann til lunsj. Deltakere tar med resterende mat/drikke.

Nødvendig utstyr; flytevest, solkrem, solbriller, fiskestang/snelle/sene (passer best med stang tilpasset opptil 28-40g skukvekt). Det er mulig å låne utstyr eller kjøpe nytt utstyr til halv pris. Si ifra om dette er ønskelig å låne/kjøpe under påmelding. 

All gjørs skal settes ut igjen, og alle gjedder over 70cm likeså. Gjørsbestanden er sårbar, og store fisker er pga tungmetaller i kjøttet uegnet som mat. Det er av hensyn til skånsom avkroking og utsetting forbudt å meite (agnfiske).

Vi holder det som skal i enden av snøret (stålfortom, jigger), men ta gjerne med egne jigger, woblere dere ønsker å prøve ut. Deltakere over 16 år må kjøpe fiskekort. Dette gjøres på stedet med mobil.

Arrangementet er ellers gratis for medlemmer av NJFF. Ikke medlemmer betaler kr 200,- Påmeldig til vestfold@njff.no med navn, alder, tlfnr, og eventuell foreningstilhørighet. Påmelding stoppes når vi har nådd 10 deltakere. Spørsmål kan rettes til fiskeveileder Emma B. Håkonsen, tlf 41290921

Pga sikkerheten skal arrangementet være alkoholfritt.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.