Introjakt i Vestfold
Publisert 18.04.2016 13:51
Oppdatert 22.10.2019 09:10
Spennende og populære introjakter på skogsfugl, rådyr og hare. Alle introjaktene er per 22.okt fulltegnet.
Introjakt i Vestfold
Foto: Øystein Cock Rønning

​Våre faste opplæringsjakter på skogsfugl, hare og rådyr, har endret navn til intro jakter, men de går av stabelen på vanlig vis. For tredje året arrangerer vi og introjakt på reinsdyr for jenter, men denne legges ut som en egen nyhetssak. I tillegg arrangerer vi introjakt minkjakt med hund i desember. Kommer og som egen nyhetssak senere i år. Fugl, hare og rådyrjakta foregår alle i Lardal. Skogsfugl søndag 29.september, rådyr søndag 27.oktober og hare søndag 3.november. Deltagere må ha bestått jegerprøve og stille med eget våpen (til rådyr valgfritt hagle eller rifle). Nødvendig utstyr er varme klær, sekk, matpakke, drikke, kniv og signalvest/jakke/lue. Vi holder på hele dagen. Oppmøte kl 07.30 for alle jaktene (fugl og hare ved Steinsholt Matsenter, rådyr på SPAR i Svarstad). All påmelding skjer til vestfold@njff.no med navn, alder, adresse, tlf, og prioritet på hvilke jaktformer som er ønskelig. Pga stor interesse vil det sannsynligvis bare bli aktuelt å få være med på en eller to av introjaktene. Når kursene er fulltegnet, legges det ut her (alle er nå fulltegnet, 22.okt). Spørsmål rettes til følgende; fugl - Bjørn Corneliussen mob 90684552, hare - Helge Røsholt mob 91327239 og rådyr - Øystein Cock Rønning mob 95763666.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.