Introjakt på reinsdyr for jenter.
Publisert 18.04.2016 14:20
Oppdatert 24.05.2019 12:12
Eksklusivt medlemstilbud for jenter fra Vestfold. Introduksjon reinsjakt 21-23.august. Gratis for medlemmer.
Introjakt på reinsdyr for jenter.
Foto: Øystein Cock Rønning

​Vi har fått en pakke fra Bjåen i Setesdalen, som innebærer at vi kan ta med noen jenter som er medlemmer i lokalforeninger i Vestfold, på spennende reinsjakt. Det er krav om bestått jegerprøve og storviltprøve med eget våpen. 

Pakken inkluderer opphold og overnatting på Bjåen turisthytte onsdag 21- til fredag 23.august, med teori første kvelden, jakt to dager med instruktører, og middag på tirsdag. Det som kommer i tillegg er felleskjøring i bil og all mat utenom den ene middagen. 

Avreise vil skje etter nærmere avtale ca midt på dagen. Det er et begrenset antall plasser. Påmelding og spørsmål rettes til vestfold@njff.no send navn, adresse, mobnr og hvilket lokallag du er medlem av. Fylkessekretær Øystein Cock Rønning mob 95763666.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.