Årsmøte og jubileumsmiddag i BJOF
Kim-Louis Belaska
Publisert 29.12.2018 12:49
Oppdatert 29.12.2018 12:49
Årsmøte og jubileumsmiddag i BJOF
Borre Jeger- og Fiskerlag innkaller med dette til årsmøte og jubileumsmiddag fredag 1. februar. Les mer for å se frister for forslag til årsmøte, æresmedlem eller påmelding til middag.

Frister for forslag og påmelding til jubileumsmiddag: 
Dersom du har forsalg til æresmedlem er fristen fredag 4. januar, men gjerne så snart som mulig til post@bjof.no. Bakgrunnen for den noe kortere fristen er at styret har behov for lenger tid til forberedelser. 
Frist for innkommende forslag er i løpet av fredag 11. januar, men gjerne så snart som mulig til post@bjof.no.  
Borre Jeger- og Fiskerlag fyller 70 år i 2019, så det serveres en jubileumsmiddag etter årsmøtet. Foreningen dekker mat, mens drikke dekkes av den enkelte. Av hensyn til bestilling, må påmelding til middagen sendes til post@bjof.no innen fredag 18. januar.  
Dagsorden til årsmøtet er bestemt i våre vedtekter, men komplette årsmøtepapirer og sted legges ut på vår hjemmeside www.njff.no/borre så snart styret har dette klart. 
Minner for øvrig alle om å betale medlemskontingenten som ligger klar dersom du logger deg inn på www.njff.no

VELKOMMEN!  
​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.