Juniorskyting i hula
Kim og Janny
Publisert 15.02.2020 16:17
Oppdatert 15.02.2020 16:18
Juniorskyting i hula
Fire konsentrerte skyttere
Juniorskyting i hula
Viktig å se gjennom hvordan det er gått
BJOF arrangerte juniorskyting for medlemmer og ikke medlemmer i hula 15 februar. Arrangementet er gratis og samler bra med folk.

​​Over 20 barn deltok på juniorskyting i hula. Våre nyinkjøpte våpen ble testet ut til glede for liten og stor. Tilbakemeldingene var gode og mange traff veldig godt. Noen hadde skutt før, mens for andre var dette første gang. Gleden og stoltheten de unge viser når de treffer blinken kan ikke beskrives. De som ventet på tur eller ikke skøyt kunne kose seg med vaffler og saft. 

Allerede onsdag 19. februar møtes familier og juniorer igjen, da til felleløype etter mår, bålkos og hygge i naturen. Se lenger ned på siden for å finne oversikt på aktivitetene foreningen gjennomfører.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.