Foredrag om barn på tur og åpning av foreningshytta
Kim-Louis Belaska
Publisert 31.12.2019 09:28
Oppdatert 31.12.2019 09:28
Foredrag om barn på tur og åpning av foreningshytta
Bjoffebu i solskinn
Borre Jeger- og Fiskerlag starter "FAMILIENS ÅR" med gratis foredrag av "årets villmarking" på Bakkenteigen, og åpning av foreningshytta 11. januar

Både foredrag og åpning av foreningshytta er et åpent arrangement for både medlemmer og ikke-medlemmer. Det er ingen påmelding og dørene åpner 30 minutter før foredraget starter. Det er plass til ca 200 personer, og vi fyller opp til det er fullt. Foredraget handler om å ha med barn på tur, og passer for alle. Barn helt ned i 5-årsalderen vil ha nytte av å være med.

Lederen for NJFF, Knut Arne Gjems og Hortens varaordfører, Christina Bratli klipper snoren. Foreningen kjøper inn vaffelrøre og setter frem vaffeljern til fri benyttelse. Vi fyrer opp bål og alle som kommer tar selv med det de ønsker å drikke og spise. Det kan være smart å ta med noe å sitte på hvis det er mange som kommer.

Mer informasjon finnes i vedlegget, men har du andre spørsmål om arrangementet send en epost til leder@bjof.no.

Hjertelig velkommen!

BJOF, Familiens dag 11. januar 2020.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.