Gratis utdeling av ispilkestikker og maggot på Borrevannet
Kim-Louis Belaska
Publisert 11.02.2021 09:31
Oppdatert 11.02.2021 09:39
Gratis utdeling av ispilkestikker og maggot på Borrevannet
Norges Jeger og fiskerforbund fylte 10. februar 150 år. Dette skulle i utgangspunktet vært feiret med storslått utebursdag lørdag 13. februar med kake, mat og bålkos. Ettersom situasjonen er slik den er, må dessverre dette utgå pga pandemirestriksjonene. I stedet oppfordrer vi til utedag med familien og vi deler ut gaver til barn og unge under 18 år. Kun for innbyggere i Horten Kommune.


I stedet for å se alle begrensninger har styret i Borre Jeger- og Fiskerlag tenkt at det er viktig at folk kommer seg ut og benytter de mulighetene som tross alt er der. Noe stort opplegg med isfiskekonkurranse på Borrevannet (som vi først tenkte) var ikke innafor retningslinjene, og vi vil selvsagt ikke være ansvarlige for et potensielt nytt utbrudd i Horten.

Vi har derfor funnet ut av vi ikke har et arrangement, men i steder stiller oss opp på Borrevannet ved Horten Natursenter og deler ut gratis isfiskestikker med krok og blink til de 70 første barn og unge under 18 år som dukker opp. I tillegg deler vi ut maggot (agn), låner ut isfiskebor (som vaskes mellom hver familie som låner), og vi stiller med en hjelpeperson som kan bidra med å lage hull i isen.

Vi er på plass fra klokka 10.30 - 12.00, og håper at alle settende vil bli delt ut.
Vi anbefaler alle å ha med ispigger, hullsleiv (til å fjerne is fra borehullene), gode varme klær, ved til eget bål, varm drikke og niste.

HUSK å HOLD AVSTAND! 


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.