Revjakt, åte, reservasjon av buer og dugnad
Publisert 07.11.2017 11:50
Oppdatert 07.09.2019 13:00
Revjakt, åte, reservasjon av buer og dugnad
Tid for revejakt
Som noen av dere kjenner til har foreningen to revebuer hvor det jevnlig fores og er montert åtebelysning. Begge disse buene er lokalisert i Nykirkeområdet, og er så store at det er god plass til to personer. Det gjør at denne typen jakt som helst drives på kveld, natt og morgenen er godt tilgjenglig for nye revejegere og yngre som ønsker introduksjon til jaktformen, men også for den mer erfarne revejeger.

Foring:

Det er slik at fler av oss innimellom har jaktavfall som passer utmerket til åte. Noen av dere har allerede vært å lagt ut noe, mens andre kjenner ikke til at slik kan være til nytte. Det er viktig at man sender en melding å informerer kontaktpersonene når det legges ut åte, så de slipper å kjøre opp for å fylle på, dersom det allerede er gjort. I tillegg er det viktig at dersom det er veldig bløtt i bakken slik som nå, må man ikke kjøre helt inn med bil da det skaper litt småfrustrerte bønder som får jorder og innkjørsler med dype hjulspor :-).

Dugnad 25. november:

For å få begge buene i stand før vinteren er det behov for dugnad med snekring og muligens litt maling den 25. november klokka 12.00 på den ene av buene. Det er kun behov for tre personer med arbeidslyst, to driller og hammere. Om noen har tilgjengelig et strømagregat og en gjerdesag ville det gjort jobben enklere. Meld deg på til kontaktpersonene under.

Reservasjon av bu:

Bruken av buene er organisert slik at man tar kontakt med foreningens kontaktpersoner for å reservere tid i bua. Har man først satt seg opp er det viktig at tiden blir brukt ettersom man da naturlig blokkerer for andre som kunne tenke seg en tur ut. Den ene bue ar klar allerede nå, mens den andre trenger noe utbedring av tak og frontvegg og vil ikke være klar for booking før i slutten av november (dersom det kommer noen på dugnad).

 

For mer informasjon om revebuene, ta kontakt med:

Snorre Oset:               936 87 157


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.