Styret tar grep for få i gang aktivitetene
Kim-Louis Belaska
Publisert 14.05.2020 22:08
Oppdatert 24.05.2020 15:47
Styret tar grep for få i gang aktivitetene
Styremøtet er i gang
Styret tar grep for få i gang aktivitetene
God plass mellom styremøtedeltagerne
Mandag kveld møttes styret til det første fysiske møtet etter at Korona-viruset satte en brå stopp for all aktivitet. Ettersom det var over ti deltagere som ønsket å delta, og dermed riktig avstand til hverandre ikke kunne overholdes innendørs, ble historiens første styremøte avholdt utenfor Bjoffebu.

​Styret og aktivitetsansvarlige var klare for å brette opp ermene, og det stod 13 saker på dagsorden for å nok en gang å kunne tilby medlemmene aktiviteter. Dagens møtebord var på forhånd dekket med engangs kaffekopper, håndsprit og små tapebiter som markerte hvor folk skulle sitte for å ha rett avstand til hverandre. På lik linje med en seriøs bedrift ble Koronavettregler, tips fra NJFF om aktivitetsbegrensninger- og muligheter gjennomgått, og dette satte en god standard for møtets gjennomføring.

Som mange av dere har sett, har mange av vårens aktiviteter dessverre blitt avlyst eller utsatt. Vi var derfor veldig glad for nok en gang å kunne starte opp, i alle fall med enkelte av deler av tilbudene våre. Det beste måten å holde seg orientert på er ved å følge med på kalenderoversikten litt ned på hjemmesiden vår. Her vil dere hele tiden ha god oversikt på hva som gjennomføres og mulighet til å melde dere på. Vi kommer i tillegg til å legge ut en del av aktivitetene våre på facebook.

Det var hyggelig å kunne orientere om at vi har mottatt 15.000,- fra Gjengangeren og Sparebankstiftelsen DNB. Dette er midler som er søkt til opparbeiding av telt- og aktivitetsområde ved trelavvoen vår. Vi er allerede gått i gang med arbeidet, så vi håper på sol og varme slik at dette kan benyttes allerede til sommeren.

I tillegg har vi mottatt hele 50.000,- fra Anders Jahres Humanitære stiftelse. Disse pengene skal benyttes til ferdigstillelse av hytta, både utvendig og innvendig, samt innstallering av alarm-system på Bjoffebu.

Tusen takk til begge som har tildelt oss midler, det gjør oss i stand til å drive på en god og sunn måte, og å opprettholde våre gode tilbud til medlemmer i alle aldre.

Her følger en kort oversikt over hva som skjer nå i mai og juni og mer informasjon ligger i kalenderen:

19. mai - Førstehjelp på tur
25. mai - Grunnleggende kart og kompass
3. juni - Leirdueskyting for jenter
20. juni - Familieaktiviteten "Fiskesommer" på Løvøya
22.-24. juni - Vår etterhvert så kjente Fiskeskole (info og påmelding ikke lagt ut i kalenderen enda)

Skyting på Hof:
Her er BJOF i dialog med Hof skytterlag for å kunne få på plass muligheten for skyting så snart som mulig. Her er det behov for litt mer tid til forberedelser, men informasjon kommer så snart vi har vært på befaring og sett på tiltak som må iverksettes.

Rådyrsøknader:
Innen fristen 10. mai var det mottatt ca 50 rådyrsøknader, søknaden er nå fjernet. Disse vil bli behandlet av styret så snart vi har fått tilbakemelding fra grunneierlaget om hvor mange dyr som er tilgjengelige for våre medlemmer og i hvilke soner disse skal felles. Signalene så langt er at det heldigvis ser ut til å bli bedre stilt med oss i 2020 enn i 2019 hvor vi kun hadde 21 kort til fordeling.


 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.