Utsatt! ​Kurs i røyking av fisk, vilt og kjøtt
Publisert 02.03.2020 21:19
Oppdatert 24.03.2020 12:40
Utsatt! ​Kurs i røyking av fisk, vilt og kjøtt
Speke- og røykekurset på Dolvebu er utsatt inntil videre pga korona-pandemien.

​Kurs i røyking av fisk, vilt og kjøtt.
Vi tar for oss det meste før, under og etter både kald, varm og svalrøyking. Du vil lære om salting, tørking, tips om krydder mm.
Du vil lære og lage bacon, røykelaks, spekeskinke, varmrøykt biff og mye mye mer. Masse tips og råd, lære om det viktige med kjøttet eller fisken du skal røyke.
Det blir masse smaksprøver og du kan stille de spørsmål du ønsker.
Stig Jacobsen har røyket i mange mange år, er utdannet kokk og jobber mye som pølsemaker, han har gitt ut 5 bøker og han lærer deg av sin kunnskap
Velkommen til en røykfull kveld med mange gode smaker!
Pris:
500,- kr for medlemmer
750,- kr for ikke-medlemmer
Påmelding til mobil: 980 71 204

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.