Filmforedrag med Kristoffer Clausen
DW
Publisert 01.02.2020 21:48
Oppdatert 01.02.2020 21:59
Filmforedrag med Kristoffer Clausen
Filmforedrag med Kristoffer Clausen tirsdag 17. mars kl 1900. Dette blir en informativ, varierende og underholdene kveld, der han blant annet vil vise eksklusive filmklipp fra årets jaktturer.

Kristoffer Clausen er en ivrig jeger i innland og utland, og er en populær foredragsholder innenfor jakt, villmarksliv og filmproduksjon. Han jakter i snitt 250 dager i året.

Dette blir en informativ, varierende og underholdene kveld, der han blant annet vil vise eksklusive filmklipp fra årets jaktturer.
Temaer vil være elgjakt og elgforvaltning, hjortejakt, rådyrjakt med hund, lokkejakt på rev og rådyr, skogsfugljakt +++.

Det vises kun nye og eksklusive filmklipp, som ikke er publisert tidligere. Det blir også mulighet til å kjøpe lokkefløyter.

Inngang kr 200,-. Vipps kan benyttes både i inngang og kiosk.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.