Årsberetning Jenteutvalget 2018
Annik
Publisert 07.02.2016 23:35
Oppdatert 03.06.2019 22:24
Årsberetning Jenteutvalget 2018
Under følger årsberetningen for Jenteutvalget for 2018. Tidligere årsberetninger ligger videre under denne igjen.

​​​

2018 har vært et år for omveltning, forandring og nyskapning i jenteutvalget. Vi er godt i gang med å stake ut en ny kurs. Ny leder ble valgt på årsmøtet i 2018, og agendaen er endret mye underveis i løpet av året.

Jenteutvalget har hatt 4 ordinære medlemsmøter, med og uten temaer, i løpet av 2018. Flere av disse har vært svært godt besøkt, vi har vært 12-17 jenter flere ganger. Det er alltid god stemning, og vi er en engasjert gjeng som er motiverte til å vri fokuset enda litt mer over på jakt- og fiskerelaterte aktiviteter i løpet av 2019.

Noen årvisse arrangement har vært gjennomført med veldig god oppslutning. Herunder nevnes; ramsløkplukking i Ranvika, turorientering med kafferast i Stokke, fisketur til Asnes, sopptur til Heivannsbu, lefsebaking på Kjose og selvfølgelig juleavslutningen!

Flere av jentene har vært aktive på leirduebanen og på diverse riflebaner rundt omkring. Vi har ikke brukt simulatoren så mye i året som gikk, men dette er noe vi satser på å bruke mer tid på i året som kommer. Vi vil også stimulere til økt aktivitet med både rifle, hagle og fiskestang utendørs i året som kommer, ved blant annet å arrangere skytekurs og fiskekurs for jenter våren 2019.

Flere av jentene har også vært på terrengene til SJFF. Blant annet kan nevnes orrfuglleik på Vindfjell, og diverse turer til terrenget på Finnskogen i løpet av høsten.

Noen av aktivitetene utgikk som følge av det varme været, og ditto lav vannstand. Årets fisketur til Leif Eriksen på Utklev, og hodelykttur for å se på gyteørret i Marumbekken var blant disse. Sjøfugljakta med Øystein Kock Rønning og harejakta med Trond Olafsen ble også avlyst på grunn av usannsynlig dårlig vær og føre de dagene dette var satt opp i løpet av høsten.

I 2018 er det kommet til flere nye medlemmer, noe som er svært hyggelig! Medlemstallet i jenteutvalget har holdt seg noenlunde stabilt. Vi er 38 jenter, hvorav ca. 20 er meget aktive.

Vi retter blikket mot 2019, og takker for all hjelp og velvilje fra øvrige utvalg og grupper i foreningen i året som gikk.

 

Jenteutvalget har i 2018 bestått av

Annik Wågnes (leder), Theresa Fekete (vara) og Anne-Helen T. Sørlie (kasserer).


Regnskap

For Jenteutvalgets regnskap vises det til foreningens regnskap.


For Jenteutvalget

Annik Wågnes​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.