Årsberetning - Hytte
Publisert 06.03.2019 17:04
Oppdatert 06.03.2019 17:04

Årsberetning

Hyttekomiteen hadde sitt første møte på vårparten, og det ble lagt planer for innhenting av priser på shingeltyper og renner og beslag. Nytt møte ble fastsatt og tilbudene på shingel og renner ble godkjent. Maxbo var billigst på shingel og Vkb på renner og beslag. Dagene etter 17. mai ble reservert for dugnaden.

 

I mars måtte vi opp å måke takene. Seks stykker og to snøfresere holdt på en hel dag. Det var jo ikke bare å få det ned på bakken for det måtte jo bort derfra også. Det er lenge siden det har vært så mye snø der oppe. Det var ca. 2m på flatmark.

 

 

Lister for påske lå også i år ute for tegning med laber interesse, kun påskedagene ble leid ut til tross for ypperlige ski muligheter.

 

1. mai ble den tradisjonsrike dugnaden gjort, men med fortsatt mye snø så ble det kun en grundig vasket inne.

 

Uka før vi skulle bytte taket ble stillaset som vi fikk låne av byggmester Yngve Olsen, og all shingelen kjørt opp med to hengere. Thore Langerud stilte opp med en ATV og henger og fraktet alt opp for oss. Dette sparte oss for mye slit. En stor takk til dem begge for dette.

18. mai sto stillaset klar og flittige hender begynte å ta bort den gamle shingelen som hadde ligget siden hytta ble bygget. Ny underlagspapp, renner, beslag og shingel kom på plass. Den gamle shingelen ble båret fram, lagt på henger og kjørt til Grinda avfallsdeponi. Alt dette ble gjort på tre dager av 10 personer som sto på fra morgen til kveld. En hjertelig takk for en stor dugnadsånd av alle.

 

Fire sekker med ved ble også i år bestilt av Torbjørn Eide som leverer det helt nede ved vedskjulet for oss. Dette ble lagt inn klart for vinteren.

Videre er den ene søylen som holder taket på terrassen byttet da vi ikke turte å trøste den lenger hvis vi fikk en stor snøvinter til. Ny trapp ned til do ble også byttet.

 

Til slutt ønsker vi at flere vil benytte seg av det fine tilbudet vi har der oppe. I år har det vært noe nedgang i utleide dager, kun 154 døgn, noe som kanskje også skyldes den varme sommeren.

Foto: Bjørn H. Heincken

Vi takker for oss og ønsker alle velkommen i 2019 til leie og dugnader.

 

Hyttekomiteen har i 2018 bestått av:

Vidar Tangen(leder), Torodd Kristoffersen, Tommy Fredriksen, Bjørn Gunnar Måøy, Maria Enger, Christoffer Kristoffersen og Freddy Holm.

Regnskap

For hyttekomiteens regnskap vises det til foreningens regnskap.

For hyttekomiteen

Vidar Tangen​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.