Ettersøksgruppa
Publisert 07.02.2016 23:36
Oppdatert 14.04.2019 21:01
Ettersøksgruppa Årsberetning 2018
Ettersøksgruppa

Årsberetning 2018 har vært et aktivt år for ettersøkslaget. Vi har avholdt 2 ettersøkskurs. Det første var et grunnkurs med 12 deltagende ekvipasjer (hund/fører). Det var en trivelig gjeng som stilte opp på teorikveld på Pukkestad og noen aktive ettermiddager ute i skogen på sportrening. Vi arrangerte også et videregående kurs med fylkesinstruktør på Dolvenbanen i Brunlanes. Det var 17 deltagere som fikk faglig påfyll om ettersøk. Kurset gir utvidet kunnskap om skuddplassundersøkelser og skytetrening på korte hold. Det var også 15 deltakere fra Telemark, Vestfold, Buskerud og Østfold som deltok på arbeidsvarslingskurs holdt av SJFF i juni. Vi har nå seks ettersøksekvipasjer i foreningen, godkjent til offentlig ettersøk. På Drop-in møte med tema ‘Ettersøk på rovvilt og klauvvilt’ i juni deltok det ca. 40 stk. Det ble gått 9 blodspor og 6 ferskspor i klubbens regi. Flere av kursdeltakerne har nå gått opp og blitt godkjente ettersøksekvipasjer. Det ble i 2018 tegnet noen få ettersøksavtaler. Det vil nå bli satset mer på å markedsføre denne tjenesten til de jegerne som trenger det. To medlemmer har i år blitt instruktører i ettersøk og laget har også fått to nye spordommere ferdig utdannet. Vi har søkt NKK og fått eget prøvenummer for blodspor og ferskspor, og vi skal også avholde en ordinær sporprøve 14.04.19. Det er planlagt og annonsert to ettersøkskurs i 2019: ‘Grunnkurs ettersøk’ og ‘Videregående ettersøkskurs’. Det vil også bli arrangert en samling med fokus på skyting i ettersøkssituasjoner. Vi retter en stor takk til grunneiere og andre samarbeidspartnere for all hjelp og støtte.

Ettersøkslaget har i 2018 bestått av: Terje Skalleberg (leder), Hans Kåre Røysland og Thomas Vibeto. Regnskap For ettersøkslagets regnskap vises det til foreningens regnskap. For Ettersøkslaget Terje Skalleberg

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.