Introjakt
Publisert 13.03.2019 20:44
Oppdatert 13.05.2019 15:04
Introjakt
INTROJAKT I SANDEFJORD JEGER OG FISKEFORENING 2019 Jaktutvalget i SJFF planlegger nå introjakt for medlemmer høsten 2019 NJFF og Sandefjord JFF byr igjen på introjakter for nye jegere, og deg som ønsker å lære en ny jaktform. I høst avholdes over 350 turer rundt om i Norge. Du er hjertelig velkommen!

​​​​​

Svært mange nye jegere har vanskeligheter med å komme seg ut på jakt. Det blir fort for mange barrierer for nybegynnere, og nær halvparten av de som tar jegerprøven blir dessverre aldri jegere. NJFF ønsker å endre denne statistikken, og derfor byr vi på jaktopplæring med erfarne instruktører.

- I år kan du bli med på rypejakt, harejakt, villreinjakt, revejakt, skogsfugljakt, hjortejakt og mye mer. Er du medlem av NJFF får du det gratis eller betaler en symbolsk sum. Er du ikke medlem må du betale litt mer. Flere av introjaktene foregår i landets beste terreng, og med deg har du spesialister fra lokalforeningene. Dette er rett og slett et unikt tilbud og noe av det beste NJFF har å by på.

For å bli med på introjaktene må du ha med egen børse. Du må også ha skutt med denne på forhånd. Man må vite hvordan børsa går, før man skyter mot levende vilt. De aller fleste introjaktene har dette som forutsetning. Ellers er det bare å melde seg på, oppleve jakta fra sin beste side og suge til seg kunnskap.

Sandefjord JFF skal utføre følgende jakter i 2019 som du som medlem kan søke å bli med på.

Meld din interesse til jaktutvalget i SJFF på den jakten du ønsker å delta på. Det vil bli trekning der interessen er større enn mulig deltakerantall.

Det blir begrenset antall deltagere pr jakt, så vær rask med å melde deg på. Se for øvrig ytterligere info under nyheter på fremsiden.​​​Jaktform

​Sted​

​​Tid

​Deltagelse avgift

​Duejakt

​Sandefjord omegn

3. September

​ kr.0,-

​​Duejakt

​Sandefjord omegn

7. September

​ kr.0,-

​And

​Sandefjord omegn


5. September

​ kr.0,-​

And

​Sandefjord omegn

1. Oktober

​ kr.0,-

​Skogsfugl m/ Hund og støkkjakt

​Våler i Solør 

1. - 3. November

​​ kr.0,-

​Elg / Hjort​

​​Finnskogen

​26. - 29. September

​kr. 1000,-

​​Elg / Hjort

​Finnskogen

​3. - 6. Oktober

​Kr. 1000,-


​Elg / Hjort
​Finnskogen
​11. - 13. Oktober
​kr. 1000,-

 

 Jaktdatoer legges ut på websiden 10.mai 2019

Følg med på våre websider i SJFF for oppdatert info samt under fanen JAKT og Introjakt. Meld din interesse på ønsket jakt til Jaktutvalget i SJFF:


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.