Introjakt
Publisert 13.03.2019 20:44
Oppdatert 07.11.2020 11:16
Introjakt
Introjaktlag 2019 med fall (fv) Vibeke Bredal, Christin Andresen, Guro Brand (Ane Støen fra samme jaktlag er ikke avbildet)
INTROJAKT I SANDEFJORD JEGER- OG FISKERFORENING 2020 Jaktutvalget i SJFF planlegger nå introjakt for medlemmer høsten 2020. NJFF og Sandefjord JFF byr igjen på introjakt for nye jegere, og deg som ønsker å lære en ny jaktform. I høst avholdes over 350 turer rundt om i Norge. Du er hjertelig velkommen!

​​​​​​​​​​​​Svært mange nye jegere har vanskeligheter med å komme seg ut på jakt. Det blir fort for mange barrierer for nybegynnere, og nær halvparten av de som tar jegerprøven blir dessverre aldri jegere. NJFF ønsker å endre denne statistikken, og derfor byr vi på jaktopplæring med erfarne instruktører.

- I år kan du bli med på rypejakt, harejakt, villreinjakt, revejakt, skogsfugljakt, hjortejakt og mye mer. Er du medlem av NJFF får du det gratis eller betaler en symbolsk sum. Er du ikke medlem må du betale litt mer. Flere av introjaktene foregår i landets beste terreng, og med deg har du spesialister fra lokalforeningene. Dette er rett og slett et unikt tilbud og noe av det beste NJFF har å by på.

For å bli med på introjaktene må du ha med egen børse. Du må også ha skutt med denne på forhånd. Man må vite hvordan børsa går, før man skyter mot levende vilt. De aller fleste introjaktene har dette som forutsetning. Ellers er det bare å melde seg på, oppleve jakta fra sin beste side og suge til seg kunnskap.

Sandefjord JFF skal utføre følgende jakter i 2020 som du som medlem kan søke om å bli med på. 
Søknadsfrist er 1. juli 2020.


​​Jaktform​

​Sted​

​​Dato

Deltagelse avgift

​Duejakt

FULLT

​Sandefjord omegn

26. august

29. august

2. september

5. september

​ kr. 0,-And

FULLT

​Sandefjord omegn

30. september

1. oktober

(tentative datoer)

​​ kr. 0,-

​Elg / Hjort​

FULLT

​​Finnskogen

24.-27. september

​kr. 1500,- (medlem NJFF)

kr. 3000,- (ikke medlem NJFF)

​​Elg / Hjort

FULLT

​Finnskogen

1.-4. oktober

​kr. 1500,- (medlem NJFF)

kr. 3000,- (ikke medlem NJFF)

Rådyr
(med hund)
AVLYST
​Vestfold
​14. november
- AVLYST
​kr. 0,-
 

Følg med på våre nettsider i SJFF for oppdatert info samt under fanen JAKT og Introjakt. 


Jakt- og fiskeglede - til alle - for alltid

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.