Jakt
Publisert 07.02.2016 23:36
Oppdatert 14.10.2020 12:50
Jakt
Sandefjord Jeger- og Fiskerforening (SJFF) har et godt utvalg av tilbud innen jakt.
Foreningen SJFF leier ut døgnjakt på egne terreng delt i perioder med rådyr-, småvilt-, hjort- og elgjakt.

Noen av jaktformene utøves også som introjakt for jegere som ikke har erfaring med forskjellige former for jakt. Dette tilbudet gir unge og vokse jegere en genuin mulighet til å få god opplæring sammen med erfarne jegere under kontrollerte former.

Tradisjonsjakt, drivjakt og jakt med hund er alle jaktformer det er aktuelt å gi opplæring i. Det blir mulighet for å kjøpe egenskutt kjøtt under jakten dersom jaktlaget får fall.

SJFF har døgnutleie av to flotte jaktterreng med fine jaktkoier. Ett terreng ligger på Finnskogen (Vestre Tyskeberget) 2,5 mil øst for Flisa mot Svenskegrensen i et viltrikt område. Det andre er et riktig stort og naturskjønt terreng i Våler/Solør 2,5 mil nordvest for Flisa. Kjøretid fra Sandefjord er kun 3,5 time via Kongsvinger til begge terreng. Jaktformer med hund i Våler på Vestsiden av Glomma er nær problemfritt.

Jaktutvalget i SJFF har som mål å skape et godt miljø for jegere, med base på Pukkestad Gård midt i Sandefjord sentrum. Her tar vi opp ulike tema på våre dropp-inn møter. Vi arrangerer kurs innen hagle- og rifleskyting med teorikurs, simulator og praktisk skyting. Jaktutvalget har også kurs innen lokking på hjortevilt og predatorer, samt et bredt spekter med hyggelige aktiviteter.

Med disse aktivitetene ønsker Jaktutvalget i SJFF å komme i kontakt med nye jegere umiddelbart etter endt jegerprøvekurs, som vi avvikler to ganger hvert år - vår og høst.

Du er nå i fanen JAKT, øverst på siden finner du flere underfaner hvor all informasjon om alle gjøremål og utøvelse av jakt finnes. Bla deg igjennom og les og last ned det som passer for deg.

Har du spørsmål eller ønsker, vil delta eller leie jakt i angitte perioder, eller ønsker du å delta på hyggekvelder og dropp-inn møter, så ta gjerne kontakt med oss.

BLI MED I SJFF

Med vennlig hilsen for Jaktutvalget i Sandefjord Jeger- og Fiskerforening

Leder,

Geir Arne Hegge

jaktutvalget@sandefjordjff.no

Jakt- og fiskeglede - til alle - for alltid

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.