Jakt
Publisert 07.02.2016 23:36
Oppdatert 14.04.2019 20:47
Jakt
Sandefjord Jeger og fiskeforening (SJFF) har et godt utvalg av tilbud innen jakt.

Foreningen SJFF leier ut døgnjakt på egne terreng delt i perioder med rådyr, småvilt, hjort og elgjakt.

Noen av jaktformene utøves også som introjakt (introduksjonsjakt) for jegere som ikke har erfaring med denne type jakt. Unge og vokse jegere har en genuin mulighet til å bli med på god opplæringsjakt sammen med erfarne jegere under kontrollerte former.

Tradisjonsjakt, drivjakt og med hund vil alle jaktformer være aktuelt å gi opplæring i. Det blir mulighet for å kjøpe egenskutt kjøtt under jakten dersom jaktlaget legger ned et bytte.

SJFF har døgnutleie av to flotte terreng med fine jaktkoier. Ett terreng på Finnskogen (Vestre Tyskeberget) 2,5 mil øst for Flisa mot Svenskegrensen i et viltrikt område. Og et riktig stort og naturskjønt terreng i Våler/Solør 2,5 mil nordvest for Flisa. Kjøretid fra Sandefjord er kun 3,5 time via Kongsvinger til begge terreng. Jaktformer med hund i Våler på Vestsiden av Glomma er nær problemfritt.

Jaktutvalget i SJFF har som mål å skape et godt miljø for jegere, med base på Pukkestad Gård midt i Sandefjord sentrum. Her tar vi opp ulike tema i våre dropin møter. Vi har kurs innen hagle og rifleskyting med teorikurs, simulator og praktisk skyting. Jaktutvalget har også kurs innen lokking på hjortevilt og predatorer, samt mye mer av hyggelige aktiviteter.

Med disse aktiviteter ønsker jaktutvalget i SJFF også å slutte kontakt med nye jegere umiddelbart etter endt jegerprøvekurs, som vi har to ganger hvert år, vår og høst.

Du er nå i fanen JAKT, øverst på siden finner du flere underfaner hvor all informasjon om alle gjøremål og utøvelse av jakt finnes. Bla deg igjennom og les og last ned det som passer for deg.

 

Har du spørsmål eller ønsker, vil delta eller leie jakt i angitte perioder- men også delta på hyggekvelder og dropin møter så ta gjerne kontakt med oss.

«BLI MED I SJFF»

Med vennlig hilsen for Jaktutvalget i Sandefjord Jeger og fiskeforening

Leder

Geir Arne Hegge

jaktutvalget@sandefjordjff.no

​ 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.