Sandefjord JFF hytter
Publisert 07.02.2016 23:35
Oppdatert 30.08.2020 23:17
Sandefjord Jeger- og Fiskerforenings hytter ved Svartvann, Breivann og Langevann.
​​​​​Hyttene ligger på en gammel setervoll på Vindfjell(Lardalsheia) ved Svartvann
* Svartvannsetra som vi leier
* Båter 4 stykker og 2 kanoer
* Svartvannsstua med Nordbu og Sørbu som eies av foreningen
* Veibeskrivelse
* Kontaktperson


SVARTVANNSETRA

Svartvannssetra er en gammel seter som Sjff leier av fam. Bårnes.

Den er åpen for alle Sjff medlemmer. Det er soveplasser til 8 stk, + 2 stk i et lite rom ved siden av som kalles «Jomfruburet». Nøkkelen til hytta ligger over døra i uthuset. Her er det ikke strøm men en vedovn for matlaging. Nøkler til båtene henger inne på setra, årer og åregafler ligger i uthuset. Vennligst legg alt på plass etter bruk. Rydd og vask inne så det er klart for de som kommer etterpå. Kanoene ligger under den andre hytta.

 

SVARTVANNSTUA

Svartvannstua er en hytte som Sjff har bygget på egen grunn. Hytta er delt i to like avdelinger kalt "Nordbu" og "Sørbu", de har liggeplass til 6 stk på hver avdeling . Hytta fikk innlagt strøm i den senere tid, noe som har gjort den mer komfortabel å leie. Det er satt opp en panelovn på hver avdeling som skal stå på 15 grader i vinterhalvåret for å ha litt varme der. Av inventar er det dyner og puter til alle, en må bare ta med sengetøy, alt av skaffetøy, kjeler og panner er der. Det er kun koketopp med 4 plater ikke stekeovn. Et kjøleskap med fryseboks er i rommet vedsiden av. Det er boret etter vann i den senere tid ca 90m ned (noe som gir kaldt vann hele året). Det er i et lite hus ved uthuset. Oppvarming inne skal skje med vedovnen, påse at det ligger småved klar til nestemann. Ved skader på inventar eller andre ting, meld ifra så snart som mulig eller om du kommer til en rotete hytte. Ved manglende utvask, har SJFF anledning til å gi et gebyr på kr 2000,- .                       

Syd for hytta er det et vedskjul og en snurredo, nøkkelen til vedskjulet er den samme som er til inngangsdøren. Der er det også lagt fram en vannledning med kran fra en olle oppe i fjellsiden for litt håndvask og stell.

 

 

 LEIE AV HYTTA.

Fra Søndag 14 Juni kan du booke og hente nøkkel på Circle K på Haukerød, Sandefjord. Spør etter pengeskrinet med hyttebøker, nøkler og giroer. Her kan en reservere seg for de dagene en vil leie ved å skrive navn og telefonnr i bøkene. Nøkkelen hentes rett før en reiser opp (kun et sett) og giroen med kr 150 pr. leiedøgn betales senest en uke etter opphold. Nøkkel leveres umiddelbart når en kommer ned fra hytta.

HUSK Å SENDE MAIL TIL SEKRETAER@SANDEFJORDJFF.NO MED NAVN PÅ ALLE SOM SKAL VÆRE TILSTEDE PÅ HYTTA UNDER UTLEIEPERIODEN. DETTE ER FOR Å KUNNE SPORE SMITTE DERSOM DET SKULLE BLI AKTUELT. LISTEN BLI SLETTET ETTER 14 DAGER.

                              

 

 VEIBESKRIVELSE.

Kjør opp Lågendalens vestre side fra Larvik til du kommer til rundkjøringen i Styrvoll. Ta andre avkjøring opp Vindfjellbakkene mot Skien, følg denne i 6,6 km til du kommer over en liten bro. Ta så til høyre rett etter broen og følg denne som er en åpen bomveg i 5 km mot Viddaseter / Breivann. Når en kommer frem til Breivann hold da til venstre i 0,9 km, du passerer et rødt båthus på høyre side, kjør litt til og du ser hyttene opp til venstre, parkering er da i første sving. Det er ikke lov å kjøre opp til hyttene.

Bompenger
Fritzøe skoger​ har byttet til automatisk registrering av biler som kjører på veien.
Bilskilt blir lest med kamera ved hver passering.
Du har nå 3 muligheter for bompengebetaling:
1. Betale på nett innen 48 timer
2. Automtatisk trekk med registrert profil og kredittkort
3. Faktura i posten til eier av bilen+ fakturagebyr 65kr​

Se informasjonsside for detaljer​

DUGNADER.

Første Mai (01.05) hvert år har vi en felles dugnad med rydding og rengjøring etter vinteren hvor alle som bruker stedet er velkomne for å ta i et tak.

 

 KONTAKTPERSON HYTTEKOMITEEN

Torodd Kristoffersen

Tlf: 958 01 808​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.