Jaktutvalget i Sandefjord Jeger og fiskeforening
Andreas Orerød
Publisert 07.02.2016 23:35
Oppdatert 27.03.2019 20:30
Jaktutvalget i Sandefjord Jeger og fiskeforening
Jaktutvalget arbeider for at medlemmene skal ha flere ulike og gode jakttilbud men samtidig dekke et bredt interessefelt for de fleste type jegere.

​​

Å arrangere årlige Introjakter (introduksjonsjakt), er et av våre mange målsetninger. Et tilbud til spesielt nye medlemmer, eller de som nylig er ferdige med jegerprøven i våre lokaler. Men også mer erfarne jegere som ønsker å prøve seg på nye utfordringer. Det være seg duejakt, beverjakt, revejakt,

And og gås jakt, skogsfugljakt, rådyrjakt og elgjakt med flere.

 

Foruten opplæringsjakt har vi i dag gode tilbud på småvilt, rådyrjakt og elgjakt på Finnskogen ved Tyskeberget Øst for Flisa. Dette området er på 6500 dekar og har solid rådyr bestand og godt med skogsfugl. Terrenget og hytten ligger mellom Flisa og svenskegrensen.

Fjell og skogsområdet Blåenga i Våler/ Solør ligger på vestsiden like nord for Flisa. Dette flotte området er på 60 000 dekar og har variert terreng og godt med småvilt, skogsfugl og rådyr. Om vinteren kjøres det opp skiløyper i den høyestliggende og mest naturskjønne delen av området.

Begge områdene har fine store jaktkoier/hytter med 5-6 sengeplasser på hvert sted. Det er ikke strøm men gasskjøkken og ved på begge steder, men også solcelle med lys og lademuligheter i Våler terrenget. Besøkende tar med egen dyne/sovepose og pute. Se informasjon og bilder under de ulike fanene for disse særskilte jakt terrengene. 

Jaktutvalget i Sandefjord jeger og fiskeforening arbeider tett sammen med Norges Jeger og fiskeforbund for å legge til rette for at allmenheten skal ha god tilgang til å drive med fangst og fiske på et forsvarlig nivå i hele landet. I vårt eget nærmiljø viser vi både politisk og naturmessig engasjement i saker som berører våre interesseområder inne jakt, fiske og friluft for barn og voksne.

Jaktutvalget arrangerer også skyte kurs på hagle og rifle. Samt ulike medlemsmøter og dropin med aktuelle tema og interessante foredragsholdere.

 

Dersom du ønsker å engasjere deg i våre gjøremål eller har spørsmål vil vi i SJFF gjerne ha kontakt med deg.                          

 

jaktutvalget@sandefjordjff.no

Med hilsen Jaktutvalget i SJFF​- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.