Jaktutvalget i Sandefjord Jeger- og Fiskerforening
Geir Arne Hegge
Publisert 07.02.2016 23:35
Oppdatert 12.02.2020 13:48
Jaktutvalget i Sandefjord Jeger- og Fiskerforening
f.v. Andreas Thorbeck og Aleksander Hegge med Arex
Jaktutvalget arbeider for at medlemmene skal ha flere ulike og gode jakttilbud og samtidig dekke et bredt interessefelt for de fleste type jegere.

​​​En av våre mange målsetninger er å arrangere introjakter årlig. Dette er et tilbud til spesielt nye medlemmer, eller de som nylig er ferdige med jegerprøven i våre lokaler. Det kan også være for mer erfarne jegere som ønsker å prøve seg på nye utfordringer, det være seg duejakt, beverjakt, revejakt, andejakt, gåsejakt, skogsfugljakt, rådyrjakt og elgjakt med flere.

I tillegg til introjakt har vi i dag gode tilbud på småviltjakt, rådyrjakt og elgjakt på Finnskogen ved Tyskeberget, øst for Flisa. Dette området brer seg over 6500 dekar og har en solid rådyrbestand og godt med skogsfugl. Terrenget og hytten ligger mellom Flisa og svenskegrensen.

Fjell- og skogsområdet Blåenga i Våler/ Solør ligger på vestsiden av Glomma, like nord for Flisa. Dette flotte området er på 60 000 dekar og byr på variert terreng og godt med småvilt, skogsfugl og rådyr. Om vinteren kjøres det opp skiløyper i den høyestliggende, og mest naturskjønne, delen av området.

Begge områdene har fine, store jaktkoier/hytter med 5-6 sengeplasser på hvert sted. Det er ikke innlagt strøm, men det er gasskjøkken og ved på begge steder, solcelle med lys og lademuligheter i Våler terrenget, og aggregat på Tyskeberget terrenget. Besøkende tar med egen dyne/sovepose og pute. Se mer informasjon og bilder under de ulike fanene for hvert særskilt jaktterreng. 

Jaktutvalget i Sandefjord Jeger- og Fiskerforening arbeider tett sammen med Norges Jeger- og Fiskerforbund for å legge til rette for at allmenheten skal ha god tilgang til å drive med fangst og fiske på et forsvarlig nivå i hele landet. I vårt eget nærmiljø viser vi både politisk og naturmessig engasjement i saker som berører våre interesseområder inne jakt, fiske og friluft for barn og voksne.

Jaktutvalget arrangerer skytekurs for hagle og rifle, samt ulike medlemsmøter og dropp-inn med aktuelle tema og interessante foredragsholdere.

Dersom du ønsker å engasjere deg i våre gjøremål eller har spørsmål vil vi i SJFF gjerne ha kontakt med deg. 


jaktutvalget@sandefjordjff.no

Med hilsen Jaktutvalget i SJFF​

Jakt- og fiskeglede - til alle - for alltid

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.