Sandefjord JFF og Coronavirus
Publisert 12.03.2020 10:10
Oppdatert 12.03.2020 16:26
Sandefjord JFF og Coronavirus
Oppdatert 12.03.2020 1630: Alle arrangementer og aktiviteter avlyses eller utsettes i første omgang fram til og med 26. mars Styret hadde sitt første møte etter årsmøte onsdag 11. mars, og der ble det blant mye annet diskutert hvordan vi forholder oss til smittefaren ved Coronaviruset. Vi besluttet at vi følger nøye med på utviklingen, og forholder oss til de råd og pålegg som kommer fra offentlige helsemyndigheter.

​Det vil si at vi foreløpig ikke avlyser noen av de arrangementer og kurs som er planlagt eller pågår. Men om det kommer nye og skjerpede pålegg og/eller anbefalinger, så kan det bli avlysninger på kort varsel. Da vil vi opplyse om dette på hjemmeside og facebook, og vi vil sende melding/e-post til deltagere og våre medlemmer. Dersom vi må avlyse, så vil vi så langt det er mulig ta opp igjen kurs og arrangementer når situasjonen har roet seg og vi er tilbake i normal drift.

Inntil da vil vi bare oppfordre alle våre medlemmer om være litt ekstra nøye med håndhygiene andre anbefalinger fra våre helsemyndigheter.


Vil dere vite mer så kan dere lese her https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/


For styret Sandefjord JFF

Jan Dalen, styreleder.
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.