Vellykket klubb- og lagprøve for harehunder i Sandefjord og Andebu JFF
Hans Jørgen Flaatten
Publisert 12.11.2019 21:45
Oppdatert 12.11.2019 22:09
Vellykket klubb- og lagprøve for harehunder i Sandefjord og Andebu JFF
Finskstøver Brynsåsens Ero. Eier Torbjørn Andersen. Prøvevinner for Sandefjord JFF 2019.
Vellykket klubb- og lagprøve for harehunder i Sandefjord og Andebu JFF
Finskstøver RN Pirko. Eier Karsten Prebensen. Prøvevinner for Andebu JFF 2019.
Lørdag 9/11 ble det avholdt klubb- og lagprøve for harehunder i Andebu og Sandefjord JFF. En prøve det er lange tradisjoner for i våre to foreninger. Allerede kl. 06.00 møtte 11 spente hundeeiere opp på standkvarteret i klubbhuset til Andebu JFF på Håsken. Her stod cateringansvarlig Einar Aasrum klar med nytrekt kaffe og julekake slik tradisjonen sier. Det hadde snødd litt det siste døgnet, og det lå et par-tre cm snø i området. Ville det blir lett å få harene på bena? Ville vitringen være god? Diskusjonene gikk tett rundt bordene på standkvarteret før trekning av dommere og terreng skulle foretas. Etter trekning av dommere og terreng dro hver ekvipasje ut til de ulike terrengene der kjentmenn stod klare for å vise vei. Det skulle vise seg at det ble en vellykket dag der mange av hundene fikk hare på bena. Karsten Prebensens finskstøver, RN Pirko ble beste hund på prøven. Med 201 poeng var dette en solid 1. premie. Torbjørn Andersens finskstøver Brynsåsens Ero jaget også inn til en fin 1. premie med 191 poeng. Øvrige resultater finnes i resultatlisten. I lagkonkurransen trakk Sandefjords hunder det lengste strået med en gjennomsnittlig poengsum for de deltakende hundene på 99,75 poeng mot Andebus hunder som i gjennomsnitt fikk 79,29 poeng. Prøvekomiteen takker alle som har bidratt til at prøven kunne avholdes. Alle involverte inviteres til premieutdeling for prøven ved den tradisjonelle torskeaften 6/3-2020.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.